Pohjoisen alitajunnan maa — Tarina naiseuden myyteistä

Leino, Eeva Maria; Leiwo, Tytti
Nimeke: Pohjoisen alitajunnan maa — Tarina naiseuden myyteistä
Tekijät: Leino, Eeva Maria (Kirjoittaja)
Leiwo, Tytti (Kirjoittaja)
Leiwo, Tytti (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523840324
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 23.3.2022
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mytologia, myytit, naiseus, naiset, arkkityypit, sielu, piilotajunta, itsetuntemus, rituaalit, riitit, šamanismi
Astu mukaan myyttiselle matkalle Pohjolaan, ikiaikaisten tarinoiden lähteille

Eeva Maria Leinon ja Tytti Leiwon yhdessä kirjoittamat villit tarinat ja Leiwon symboliikkaa pursuavat kuvitukset herättävät henkiin lähes unholaan painuneen naisen alkuvoimaisen ja universaalin sielunmaiseman. Siellä neidon arkkityyppi, Pohjolan tytär, käy matkaa opastajansa Viisaan eukon kanssa: elämänpolku neidosta naiseksi on täynnä kiehtovia ja arvoituksellisia seikkailuja sekä kasvamisen kipua.

Unenomainen, symbolinen teos vie lukijansa kauas pois nykyajan ihmiselle ominaisesta juurettomuudesta ja suorittavasta elämäntavasta. Se puhuttelee kaikkia niitä, jotka tuntevat selittämätöntä kaipuuta pohjolan myyttiseen maailmaan, oman sielun voimaannuttavien alkulähteiden ääreen.

Pohjoisen alitajunnan maa - Tarina naiseuden myyteistä on Eeva Marian ja Tytin toinen yhteinen kirja ja samalla Tytin esikoisteos. Ensimmäinen kirja oli nimeltään Paluu Jumalattaren luontoon - Polku pohjoisen voiman ja myyttien juurille (Viisas Elämä, 2021).

Eeva Maria Leino ammentaa mytologiasta ja luontomme kasvien voimista työssään hyvinvointivalmentajana yrityksensä Mandana- ceremonybaths and myths puitteissa. Hänen työnsä ydinteemana on naisten voimaantuminen ja intohimona juurtemme viisaiden tiedon murusten palauttaminen nykynaisen elämään.

Tytti Leiwo on hämäläinen kuva-artesaani, jota kiinnostaa itämerensuomalainen mielenmaisema sekä karkureitit kesytetystä kulttuurista. Pohjoisen alitajunnan maa on Leiwon esikoisteos kirjoittajana.


Suosittelemme myös: