Pohjolan naisen voimakirja — 13 teemaa kohti syvää itsetuntemusta

Frange, Katja; Heljakka, Paula
Nimeke: Pohjolan naisen voimakirja — 13 teemaa kohti syvää itsetuntemusta
Tekijät: Frange, Katja (Kirjoittaja)
Heljakka, Paula (Kirjoittaja)
Heljakka, Paula (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523840614
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.11.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 255
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: naisellisuus, naiseus, naiset, tietoisuus, viisaus, itsetuntemus, itsekasvatus, intuitio, elämäntaito, elämänkaari, ruumiillisuus, seksuaalisuus, rakkaus, harjoitukset
Herätä sisäiset voimasi!

Tervetuloa feminiinisen luomisvoiman pariin, löytöretkelle omaan itseesi. Pohjolan naisen voimakirja on kuin naisen sampo, joka sisältää aarrearkullisen inspiroivia teemoja. Kirjan käytännönläheiset harjoitukset ja tehtävät auttavat aktivoimaan potentiaaliasi ja avaamaan erilaisia puolia itsestäsi.

Sielukas ja juureva, herkkä ja vahva kirja kutsuu naisen monimuotoisuuden äärelle helposti lähestyttävällä ja luovalla tavalla. Kirjassa on 13 teemaa, jotka herkistävät kuulemaan itseä, syventävät luontoyhteyttä ja lisäävät luomisvoimaa. Teemoja ovat mm. syklisyys, intuitio, feminiinin ja maskuliinin tasapaino sekä seksuaalivoima. Voit edetä kirjan muutosmatkan parissa kuukausi kerrallaan tai oman tahdin mukaan.

Pohjolan naisen voimakirja on naisille, jotka elävät samaan aikaan eri tasoilla ja ulottuvuuksissa, näkyvässä ja näkymättömässä maailmassa. Sen on luonut kaksi Pohjolan naista, joita inspiroivat feminiiniset mysteerit, luomisvoima ja luonnon voimat.

Katja Frange on kirjailija, henkinen valmentaja ja näkijä. Kuunsilta (2018) ja Intuitiolla (2019) kirjojen myötä hänet tunnetaan etenkin intuitiivisen elämän ja feminiinisen viisauden puolestapuhujana. Katjalta on ilmestynyt myös Intuitio -kortit (2017), Naisen Voimapakka (2019) ja Ilon kortit (2020). Hän on modernin mysteerikoulun Shamarian perustaja ja elämän sanoittaja, joka ammentaa voimaa luovuudesta, luonnosta ja ihmisyydestä.

Paula Heljakka on kuvataiteilija, kuvataideopettaja ja kuvataideterapeutti, jota inspiroivat elämän mysteerit, luovuuden erilaiset ilmenemismuodot sekä luonto. Hän tekee grafiikkaa ja maalauksia, joissa korostuvat erityisesti värit, liike, energia, tarina ja kehitysprosessit.


Suosittelemme myös: