Puhdas suolisto

Junger, Alejandro
Nimeke: Puhdas suolisto
Alkuteos: Clean Gut
Tekijät: Junger, Alejandro (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522607874
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Clean Gut
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: paasto, suolisto, puhdistus, ravitsemus, ruokavaliot, terveysvaikutukset, sairaudet, kokonaisvaltainen lääketiede, ruokaohjeet
Suurin osa tämän päivän sairauksista voidaan todeta johtuviksi vahingoittuneesta tai ärtyneestä ruuansulatusjärjestelmästä. Monimutkaisen ja voimakkaan ruuansulatusjärjestelmän tarkoitus on suojata ruumista ja auttaa sitä parantumaan päivän jokaisena hetkenä. Silti aivan liian monella meistä tämä järjestelmä on auttamattoman huonossa kunnossa, mikä johtaa monenlaisiin terveysongelmiin, kuten ylipainoon, särkyihin, allergioihin, ailahteleviin tunteisiin, seksuaaliongelmiin, unettomuuteen, masennukseen ja syöpään.

Enää meidän ei kuitenkaan tarvitse olla sairaita tullaksemme terveiksi! Puhdas suolisto -teoksen uraauurtavan menetelmän myötä lääketieteen tohtori Alejandro Junger osoittaa, kuinka voimme oireiden hoitamisen sijaan ennaltaehkäistä sairauksia ennen kuin ne pääsevät pesiytymään ruuansulatusjärjestelmään.

Olipa nykyinen terveydentilasi mikä hyvänsä, tästä menetelmästä on sinulle hyötyä: Puhdas suolisto saa jokapäiväisen säryn ja sairauden loppumaan ja kehon paranemaan - ja mikä tärkeintä, myös pysymään terveenä!


Suosittelemme myös: