Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta — Huomaa, että kaikki on jo hyvin

De Mello, Anthony
Nimeke: Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta — Huomaa, että kaikki on jo hyvin
Alkuteos: Stop Fixing Yourself
Tekijät: De Mello, Anthony (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840621
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.11.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Alkuteos: Stop Fixing Yourself
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 162
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkisyys, hengellisyys, itsekasvatus, asenteet, uskomukset, luopuminen, mielenrauha, tietoisuus, mietiskely
”Ihmiset kysyvät minulta, mitä heidän täytyy tehdä itsensä muuttamiseksi. Jos olet yksi heistä, minulla on sinulle suuri yllätys: sinun ei tarvitse tehdä mitään.”

Elämme yltäkylläistä aikaa, joka tarjoaa loputtomasti toimintaohjeita omasta kehityksestään kiinnostuneelle ihmiselle: ruumiillisia ja henkisiä harjoituksia, terveellisiä harrastuksia, hyviä ja oikeita elämäntapoja. Mutta mikä neuvoksi, jos mikään ei riitä tekemään onnelliseksi tai tuo sisäistä rauhaa? Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta - Huomaa, että kaikki on jo hyvin on kirja, joka tietää vastauksen.

Kun hylkäämme ajatuksen, että meissä olisi jotain vikaa, huomaamme, että meidät on tehnyt onnettomiksi pelkästään elämän vaatimuksiin keskittyminen. Olimmepa millaisia tahansa tai elimmepä missä olosuhteissa hyvänsä, olemme pohjimmiltamme jo valmiita, vaikka emme tekisi mitään - ja vaikka tietenkin teemme. Se pitää vain nähdä ja muistaa.

Anthony de Mello (1931-1987) oli intialainen jesuiittapappi, psykoterapeutti ja puhuja. Hän on yksi maailman tunnetuimmista hengellisistä opettajista, joka yhdisti ainutlaatuisella tavalla maailman erilaisia hengellisiä perinteitä ihmisen psykologiaan ja filosofiaan, ja monet hänen teoksistaan ovat ilmestyneet suomeksi. Käsillä oleva kirja on määrätietoisesti etenevä kokonaisuus, joka koostuu de Mellon puheista ja kirjoituksista, inspiroivista tarinoista ja meditaatioharjoituksista.


Suosittelemme myös: