Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta — Huomaa, että kaikki on jo hyvin

De Mello, Anthony; Mustavuori, Jaana-Mirjam
Nimeke: Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta — Huomaa, että kaikki on jo hyvin
Alkuteos: Stop Fixing Yourself
Tekijät: De Mello, Anthony (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840621
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 2.11.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 2.11.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Alkuteos: Stop Fixing Yourself
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Syvällinen ja meditatiivinen opas matkalle kohti pysyvämpää onnea ja vapautta.

Nykymaailma harhauttaa meidät uskomaan, että onni löytyy menestyksen, maineen, vallan, rakkauden tai hyväksynnän kautta. Sosiaalinen media vain korostaa tätä harhaa, ja ajattelumme keskittyy kaikkeen mitä emme ole tai saa.

Anthony De Mellon resepti onnellisuuteen on yksinkertainen: sinun ei tarvitse muokata tai muuttaa itseäsi. Sen sijaan voit olla valpas ja hereillä. Kirjan avulla opit tunnistamaan ajatuksia, tunteita ja uskomuksia, jotka aiheuttavat stressaavia reaktioita ihmisiin tai tapahtumiin. Opit tiedostamaan, miten nämä reaktiot vääristävät suhtautumistasi maailmaan ja miten voisit reagoida toisin.

Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta on kokoelma De Mellon opetusten parhaimmistoa. Sen jokaisen osion esimerkit ja meditaatioharjoitukset tarjoavat lukijalleen helppoja ja miellyttäviä tiedostamisen kokemuksia. Tietoisuutesi kehittyessä opit huomaamaan, että kaikki on jo hyvin ja onnellisuus on ulottuvillasi - tässä ja nyt.

Anthony De Mello (1931-1987) oli intialaissyntyinen jesuiittapappi. Yhtenä aikamme eturivin henkisistä opettajista pidetty De Mello oli arvostettu läntisen ja itäisen henkisyyden opetusten yhdistäjä. Häneltä ovat ilmestyneet muun muassa teokset Uudistuminen (Viisas Elämä, 2019) ja kansainvälinen myyntimenestys Havahtuminen (Like, 2020).


Suosittelemme myös: