Rahan psykologia — Ajattomia oppeja vauraudesta, ahneudesta ja onnellisuudesta

Housel, Morgan
Nimeke: Rahan psykologia — Ajattomia oppeja vauraudesta, ahneudesta ja onnellisuudesta
Alkuteos: The Psychology of Money
Tekijät: Housel, Morgan (Kirjoittaja)
Puhakainen, Jaana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840867
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.5.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: The Psychology of Money
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkilökohtainen talous, raha, rahankäyttö, psykologiset tekijät, säästäminen, rikastuminen, menestyminen, sijoitustoiminta, varallisuus, onnellisuus, psykologia
Ytimekäs opas, jonka avulla opit ymmärtämään rahankäyttöäsi ja raha-asioihin liittyviä päätöksiä paremmin.

Raha-asioiden onnistuminen ei ole välttämättä kiinni siitä, mitä tiedät rahan käytöstä. Se on kiinni siitä, miten toimit.
Sijoittamista, henkilökohtaisia raha-asioita ja bisnespäätöksiä opetetaan useimmiten matematiikkaan pohjaavilla aloilla, joilla data ja yhtälöt kertovat, miten rahan kanssa pitäisi toimia. Todellisuudessa ihmiset eivät tee talouspäätöksiä Excel-taulukoissa. Päätökset tehdään illallispöydässä tai palaverihuoneessa, joissa erilaiset talouskäsitykset, motivaatiot ja tunteet sekoittuvat toisiinsa.

Rahan psykologiassa palkittu kirjailija Morgan Housel jakaa 19 lyhyttä tarinaa ihmisten oudoista rahakäsityksistä ja opettaa, kuinka tätä elämän keskeistä aihepiiriä voi oppia ymmärtämään paremmin.

Morgan Housel on yhtiökumppani The Collaborative Fund -sijoitus- yhtiössä. Hän on aiemmin toiminut The Motley Fool -sijoitussivuston ja The Wall Street Journal -lehden kolumnistina. Rahan psykologiaa on myyty maailmanlaajuisesti 1,8 miljoonaa kappaletta ja se on käännetty 46:lle kielelle.


Suosittelemme myös: