Rajoittamaton — Päivitä aivosi, opi nopeammin ja vapauta itsesi

Kwik,Jim; Puhakainen, Jaana
Nimeke: Rajoittamaton — Päivitä aivosi, opi nopeammin ja vapauta itsesi
Tekijät: Kwik,Jim (Kirjoittaja)
Puhakainen, Jaana (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840409
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.8.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.8.2022
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 352
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Mitä jos elämäsi mullistavin oppi onkin se, miten opit?

Jim Kwikiä on tituleerattu maailman parhaaksi aivovalmentajaksi, jonka metodit parantavat muistia ja tehostavat oppimista hätkähdyttävän nopeasti. Kwik käy vaihe vaiheelta läpi tieteellisesti todistetun strategiansa ja näyttää, miten herätät aivojesi uinuvat supervoimat ja saavutat enemmän, olipa kyse tuottavuudesta, menestyksestä tai suuresta elämänmuutoksesta.

Taidon opittuasi voit soveltaa sitä mihin tahansa: itsepuolustuslajeihin, musiikkiin, tai vaikkapa mandariinikiinan opiskeluun! Rajoittamattoman ytimessä piilee yksinkertainen mutta käänteentekevä salaisuus: voit löytää todellisen potentiaalisi nopeammin kuin ikinä uskoitkaan - ja silloin kaikki on mahdollista.

Ollessaan 5-vuotias Jim Kwik sai aivovamman, joka hidasti huomattavasti hänen oppimiskehitystään. Vuosien sinnikkään työn tuloksena hänestä tuli muistitekniikoiden, pikalukemisen ja nopean oppimisen asiantuntija, jonka metodit ovat auttaneet niin ikäihmisiä, opiskelijoita ja opettajia kuin myös julkkiksia, huippu-urheilijoita ja maailman johtavia yrityksiä. “Rajoittamaton” on hänen esikoisteoksensa, joka ilmestyessään nousi välittömästi The New York Timesin ja The Wall Street Journalin bestseller-listojen ykköseksi.


Suosittelemme myös: