Rakastelun mestariksi — Taivaallisen seksin käsikirja

Deida, David
Nimeke: Rakastelun mestariksi — Taivaallisen seksin käsikirja
Alkuteos: The Enlightened Sex Manual
Tekijät: Deida, David (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608918
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: The Enlightened Sex Manual
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Perhe
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 59.35 Seksologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sukupuolielämä, orgasmi, seksuaalisuus
Rakastelun mestariksi - Taivaallisen seksin käsikirja on seksiopas, joka opettaa lukijaansa rakastelemaan paitsi taidokkaasti, myös tiedostaen.

Kirja ei ainoastaan kerro, miten mitäkin ruumiinosaa pitää koskettaa, vaan ohjaa lukijaansa rakastelemaan - ja rakastamaan - kokonaisvaltaisesti. Kun lukija löytää rakastelun henkisen ulottuvuuden, ruumiillinen nautinto nousee kerrassaan uudelle tasolle. Ja mikä parasta, tämä uskomattoman ihana seksi tuo mukanaan aimo annoksen energiaa ja elämäniloa. Mikä olisikaan mukavampi tapa karkottaa kaamosmasennus kuin tutustua esimerkiksi g-pistehieronnan saloihin?

Kirja sisältää runsaasti erilaisia harjoituksia, joiden avulla lukija oppii paitsi nauttimaan rakastelusta enemmän, myös tuottamaan kumppanilleen entistä suurempaa nautintoa. Kirjan harjoitukset koostuvat paitsi selväsanaisista toimintaohjeista, myös hengitys- ja mielikuvaharjoituksista, joiden avulla lukija pystyy säätelemään seksuaalienergiaansa ja esim. pääsemään eroon seksiin liittyvistä kielteisistä mielikuvistaan. Kirja esittelee useita erilaisia orgasmityyppejä, ja kertoo kuinka nämä nautinnon huiput saavutetaan.

Kirja sopii kaikille kokeilunhaluisille pareille - sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

David Deida on kirjoittanut lukuisia kirjoja henkisestä kasvusta. Seksuaalisuus ja sukupuoli ovat keskeisiä teemoja hänen kirjoissaan. Deida on Yhdysvalloissa erittäin tunnettu, mutta hän on ohjannut kursseja myös esimerkiksi Ruotsissa, missä hänen kirjansa ovat hyvin suosittuja.


Suosittelemme myös: