Rakastumisefekti — Maanpäällisen taivaan tiede

Lipton, Bruce
Nimeke: Rakastumisefekti — Maanpäällisen taivaan tiede
Alkuteos: The Honeymoon Effect
Tekijät: Lipton, Bruce (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841086
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 30.6.2023
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)

Alkuteos: The Honeymoon Effect
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 217
Tuoteryhmät: Viisas Perhe
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakastuminen, rakkaus, intohimo, läheisyys, rakkaussuhde, parisuhde, sitoutuminen (toiminta), piilotajunta, kvanttifysiikka, biokemia
Innostava ja inspiroiva lukukokemus jokaiselle, joka haluaa luoda rakastavan parisuhteen.

Muistatko sen kokemuksen, kun rakastuit päätä pahkaa? Tunsit olevasi elossa ja täynnä energiaa. Jokainen päivä tuntui huumaavan ihanalta - kuin taivaalta maan päällä.

Maailmankuulu solubiologi Bruce H. Lipton avaa kirjassaan, miten suuren rakastumisen kokemuksen eli rakastumisefektin voi kokea uudelleen ja uudelleen. Liptonin kepeän viihdyttävä kirja tuo kvanttifysiikan, biokemian ja psykologian tärkeimmät opit parisuhteisiin. Rakastumisefekti kuljettaa rakastuneiden taian suoraan solutasolle ja opettaa meidät luomaan rakkauden huumaa omaan elämäämme.

Kirjan avulla opit strategioita, joilla luot menestyksekkäästi yhteyksiä muihin ihmisiin ja palautat hohdon takaisin niihin ihmissuhteisiin, joilla on eniten merkitystä. Opit säätelemään alitajuista ohjelmointiasi ja muuttamaan keskeisimmät käytösmallisi, jotta löydät rakastumisefektin kaikissa suhteissasi koko loppuelämäsi ajan yhä uudelleen.

Bruce H. Lipton, PhD, uuden biologian pioneeri, on kansainvälistä tunnustusta saanut johtohahmo tieteen ja hengen yhdistämisessä. Bruce on koulutukseltaan solubiologi, joka opetti Wisconsinin yliopiston lääketieteen laitoksella ja teki myöhemmin mullistavaa kantasolututkimusta Stanfordin yliopistossa. Hän on kirjoittanut bestseller-kirjan Ajatuksen biologia (Viisas Elämä, 2018) sekä yhdessä Steve Bhaermanin kanssa uudemman kirjan Spontaneous Evolution.


Suosittelemme myös: