Rakkauden monet kasvot — Rakkaus on taikasana

Kassila, Taavi
Nimeke: Rakkauden monet kasvot — Rakkaus on taikasana
Tekijät: Kassila, Taavi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841161
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.10.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 327
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakkaus, agape, uskonto ja uskonnot, lähimmäisenrakkaus, rakastuminen, parisuhde, rakkaussuhde, henkinen kasvu, mietiskely, elämäntaito
Ajatelmia rakkauden inspiroivasta, eheyttävästä ja hoivaavasta voimasta.

Rakkaus on elämää ohjaava ja ylläpitävä tekijä. Sitä on vaikea ymmärtää, mutta siitä huolimatta me kaikki koemme rakkautta. Jokainen maailman uskonto puhuu rakkaudesta. Kaikki haluavat rakastaa ja tulla rakastetuiksi.

Rakkauden monet kasvot uppoutuu syvällisesti rakkauteen sen monissa ilmenemismuodoissa. Kirja pohtii myös rakkauden korkeinta muotoa ja sitä, kuinka henkinen kasvu on kasvua rakastamisen kyvyssä.

Inspiraationsa tuhansia vuosia vanhasta sutra-tyylistä saanut kirja sisältää lyhyitä ajatelmia eli sutria siitä, miten rakkaus näyttäytyy kaikilla elämänalueilla. Jokaista ajatelmaa seuraa sen sisältöä avaava tulkinta. Kirja sisältää myös meditaatioharjoituksen rakkauden lisäämiseksi.

Kaunista kirjaa kuvittavat Taavi Kassilan ottamat valokuvat.

Taavi Kassila on joogan, meditaation ja joogafilosofian opettaja. Hän on kirjoittanut 25 kirjaa. Kassilan Meditaation kultainen kirja (Viisas Elämä, 2022) valittiin vuoden 2021 rajatietokirjaksi.


Suosittelemme myös: