Rakkauden periaate -työkirja

Loyd, Alexander
Nimeke: Rakkauden periaate -työkirja
Tekijät: Loyd, Alexander (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522604934
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 25,00 € (22,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 117
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakkaus, stressinhallinta, energia, elämänhallinta, itsehoito, itsekasvatus, elämäntaito, elämäntaito-oppaat
Rakkauden periaate –työkirja on lisäosa Rakkauden periaate teokselle. Työkirjan avulla voi helposti ja kätevästi toteuttaa suurimman elämänmuutoksen, mitä on koskaan tehnyt.

Positiivista ajattelua ja tahdonvoiman hyödyntämistä tarjotaan usein takuuvarmoina keinoina menestyksen saavuttamiseen, mutta ne eivät toimi kovinkaan hyvin, koska ne eivät keskity todelliseen ongelmien aiheuttajaan: stressiin. Stressin on tieteellisesti todistettu olevan käytännössä kaikkien ongelmiemme takana, oli kyse sitten fyysisistä tai henkisistä ongelmista. Kun ymmärrämme, miten kaikkein suurin periaate, rakkaus, toimii kehossamme, löydämme vastauksen kaikkiin ongelmiimme.

Rakkauden periaatteen menetelmän avulla stressi talttuu ja muuttuu kukoistukseksi vain neljässäkymmenessä päivässä. Sinulla on käsissäsi avaimet menestykseen, jota et ole uskaltanut nähdä edes villeimmissä unissasi!


Suosittelemme myös: