Rakkauden puutarha — Opas mielekkäisiin ihmissuhteisiin

Rowe-Ward, Peggy; Ward, Larry
Nimeke: Rakkauden puutarha — Opas mielekkäisiin ihmissuhteisiin
Alkuteos: Love´s Garden
Tekijät: Rowe-Ward, Peggy (Kirjoittaja)
Ward, Larry (Kirjoittaja)
Thich Nhat Hahn (Esipuheen kirjoittaja)
Valtavirta, Nina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841222
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.11.2023
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Love´s Garden
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 183
Tuoteryhmät: Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Viisas Perhe
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rakkaus, ihmissuhteet, itsetuntemus, itsekasvatus, tietoinen läsnäolo, tietoisuus, henkinen kasvu, mietiskely, itämainen filosofia, buddhalaisuus
” Toisen onnelliseksi tekemisen taidon ydin on tietoinen läsnäolo.”
Thich Nhat Hanh

Oletko valmis aitoon rakkauteen?
Peggy Rowe-Ward ja Larry Ward jakavat kirjassaan Rakkauden puutarha - Opas mielekkäisiin ihmissuhteisiin buddhalaisuudesta ja omista kokemuksistaan ammentamansa opit aitoon rakkauteen itseä, muita ja koko maailmaa kohtaan. Rakkauden harjoittaminen on tietoisen läsnäolon harjoittamista. Buddhalaiset periaatteet heräävät kirjassa eloon tosielämän rakkaustarinoissa, joissa eri-ikäiset ja -taustaiset parit kuvaavat, miten buddhalaiset viisaudet ovat auttaneet heitä parisuhteissaan.

Tämä käytännönläheinen opas sisältää lukuisia yksin tai kumppanin kanssa tehtäviä harjoituksia, joilla rakkauden voi saada kukoistamaan kaikissa ihmissuhteissa. Tietoisen läsnäolon harjoittaminen lisää tarkkaavaisuutta, ymmärrystä ja myötätuntoa, mikä auttaa elämän haasteissa. Puutarha, kuten parisuhdekin, on jatkuvassa muutoksessa. Oikeanlaisella hoidolla se tuottaa satoa, iloa ja kauneutta vuodesta toiseen.

Peggy Rowe-Ward ja Larry Ward ovat aviopari ja Thich Nhat Hanhin alaisuudessa opiskelleita buddhalaisia opettajia. Peggy Rowe-Ward on aikuiskoulutuksen tohtori ja psykologian maisteri. Larry Ward on uskontotieteen tohtori, joka on erikoistunut buddhalaisuuteen ja meditaation neurotieteeseen.


Suosittelemme myös: