Rakkauden voimakortit (+opaskirja)

Frange, Katja; Nevalainen, Sanni
Nimeke: Rakkauden voimakortit (+opaskirja)
Tekijät: Frange, Katja (Kirjoittaja)
Nevalainen, Sanni (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841390
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Tulossa 25.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 25.9.2024
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Anna rakkauden koskettaa ja vahvista rakkautta tekojen kautta.

Millaisia rakkauden tekoja voit tehdä? Miten nähdä rakkauden silmin itsesi ja muun maailman? Miten antautua rakkaudelle? Miten rakastaa itseään?

Rakkauden voimakortit -voimapakka on tehty kaikille, joita rakkaus kutsuu. Kortit muistuttavat rakkauden kantavasta voimasta ja inspiroivat rakkauden tekoihin arjessa. Jokainen kortti ohjaa lempeästi rakkauden tekoihin, ilman suorittamista ja yrittämistä.

Pakka sisältää 44 korttia ja opaskirjan. Rakkauden voimakortit kohottavat ja kutsuvat avaamaan sydäntä sekä rohkaisevat olemaan sitä mitä olet. Kortit ovat jatkoa Sannin ja Katjan aikaisemmin ilmestyneille huippusuosituille Intuitio- ja Ilon korteille.

Katja Frange on kirjailija ja elämän sanoittaja, henkinen valmentaja ja kanssakulkija sekä kahden tyttären äiti. Hän on tunnettu intuitiivisen elämän sekä feminiinin viisauden ja voiman sanansaattajana. Rakkauden voimakortit ovat jatkoa Katjan aikaisemmin julkaistuille menestyneille kirjoille, korteille ja äänikirjoille.

Sanni Nevalainen on kauppatieteiden maisteri, suggestioterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Hän on perustanut suositun enkelikoulun ja rakastaa ohjata meditaatioita, joogaa, maalausta ja enkelikursseja. Sanni maalaa sydämen ja sielun maisemia. Rakkauden voimakortit ovat jatkoa Sannin suureen suosion saavuttaineille kirjoille, korteille ja äänitteille, jotka Viisas Elämä on julkaissut.


Suosittelemme myös: