Ratkaisuja koulutyön haasteisiin

Furman, Ben
Nimeke: Ratkaisuja koulutyön haasteisiin
Tekijät: Furman, Ben (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841628
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 1.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 1.8.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 138
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
Selätä koulumaailman haasteet ratkaisukeskeisen psykologian menetelmillä.

"Sen keksiminen, miten oppilas voi hyödyntää omia vahvuuksiansa, taitojansa tai kiinnostuksen kohteitaan, edellyttää luovaa ajattelua, mutta se on kannattavaa; haasteiden voittaminen on aina ihmiselle helpompaa, jos hän löytää tavan tehdä sen omia vahvuuksiaan, taitojaan tai kiinnostuksen kohteitaan hyödyntäen."

Psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin uutuuskirja paneutuu koululaitoksen ongelmien selvittämiseen. Oli kyseessä sitten oppilaiden käytösongelmat, kiusaaminen, lisääntyneet poissaolot, huoltajien vaativuus, huono luokkahenki tai oppilaiden heikko opiskelumotivaatio, kirja tarjoilee kiehtovan ja monipuolisen valikoiman erilaisia ratkaisukeskeisen psykologian inspiroimia keinoja, joiden avulla voidaan tehokkaasti ehkäistä ja ratkaista koulumaailman ongelmakohtia.

Ratkaisuja koulutyön haasteisiin on suunnattu ensisijaisesti opettajille, rehtoreille sekä muulle opetushenkilöstölle, mutta kirjassa esitetyt ratkaisuideat kiinnostavat varmasti kaikkia koulun nykytilasta huolestuneita ja sen kehittämisestä kiinnostuneita.

Haluatko kehittää kouluarkea? Ota käyttöön kirjan toimivat työkalut helposti ja nopeasti. Kirja toimii apunasi kiireisessäkin opetusmaailmassa.

Ben Furman on kansainvälisesti arvostettu ratkaisukeskeisen psykologian sanansaattaja. Hänen aikaisempia kirjojaan ovat mm. ihmisten selviytymiskykyä korostava Ei koskaan liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus (WSOY, 1997), kasvatusalan ammattilaisille suunnattu Muksuopin lumous (Lyhytterapiainstitutti Oy, 2016) sekä lasten vanhemmille suunnattu Ben Furman ja lasten haasteet taidoiksi (Viisas Elämä, 2023).


Suosittelemme myös: