Rohkaiseva johtaja — Rehellisiä keskusteluja, sydänlähtöistä toimintaa ja rohkeita päätöksiä 

Brown, Brené
Nimeke: Rohkaiseva johtaja — Rehellisiä keskusteluja, sydänlähtöistä toimintaa ja rohkeita päätöksiä 
Tekijät: Brown, Brené (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522608154
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 4.10.2019
Ilmestymispäivä: 4.10.2019
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Muut tekijät: Oksanen, Mika (Kääntäjä)
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 390
Tuoteryhmät: Tulossa
Viisas Mieli
Viisas Työ
Etusivu
Kirjastoluokka: 69.1 Liiketalouden hallinto
Teos opastaa siihen, mitä rohkea johtajuus on ja kuinka se otetaan. Kirjoittajan mukaan johtaja on jokainen, joka ottaa vastuun ja tunnistaa ihmisten ja ideoiden mahdollisuudet, ja jolla on rohkeutta kehittää tätä potentiaalia.

Kun uskallamme johtaa, emme väitä tietävämme oikeita vastauksia, vaan osaamme kysyä oikeat kysymykset. Emme välttele hankaliakaan keskusteluja ja tilanteita, vaan uskallamme olla haavoittuvia päästäksemme kohti parempaa. Brown esittää tutkimusten, tarinoiden ja esimerkkien kautta, miten kasvattaa rohkeampia ja välittävämpiä johtajia ja miten nostaa rohkeus arvoonsa.

Brownin mukaan rohkea johtajuus on joukko taitoja, jotka ovat opetettavissa, havaittavissa ja mitattavissa. Se vaatii rohkeaa työtä, tiukkoja keskusteluja ja täyttä sydäntä. Teos on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittyä rohkeiksi johtajiksi.

Brene Brown on yhdysvaltalainen sosiaalityön tutkimusprofessori, sosiaalityöntekijä ja suosittu tietokirjailija. Hän on tutkinut ihmisten haavoittuvuutta, rohkeutta, omanarvontuntoa ja häpeää.


Suosittelemme myös: