Rohtoja raatajille — Tuhat tapaa kohota

Peltola, Heikki
Nimeke: Rohtoja raatajille — Tuhat tapaa kohota
Tekijät: Peltola, Heikki (Kirjoittaja)
Saarinen, Esa (Esipuheen kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522605733
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 289
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, yhteistyökyky, vuorovaikutus, työyhteisöt, työpaikat, ihmissuhteet, esihenkilöt, alaiset, itsensä johtaminen, johtaminen, johtajuus, työhyvinvointi
Ihminen ehtii elämänsä aikana kohdata miljoona ihmettä. Ehtona on, että kulkee omaa polkuaan mieli auki, tahtoo kiihkeästi nähdä ja tehdä ihmeellisiä asioita.

Rohtoja raatajille on kiehtova kuvaus polusta, joka polveilee mahdollisuuksien maailmassa. Kirja tarjoaa lääkkeitä tautiin, joka uhkaa kaikkia työtä tekeviä. Taudin oireita ovat itsensä kutistaminen ja toisten vähättely.

Jokaisella meillä on tuhat tapaa kohota, muuttaa arki apeasta upeaksi. Ihmeitä syntyy, kun vähän säätää päätään ja käyttää kykyjensä koko skaalaa. Oikopolku onneen löytyy, kun oivaltaa ihmisenä olevansa ihme.

Työ-Suomi kaipaa nyt kipeästi uutta työotetta ja ihmeitä tuottavaa henkistä johtajuutta. On aika kohottaa arkinen tekeminen uudelle tasolle, mutta kukaan ei siihen yksin pysty. Tarvitsemme toisiamme, sillä kaikki hyvä tehdään yhdessä: menestys alkaa sanalla me.


Suosittelemme myös: