Saa mitä haluat: Nuoren kirja — Kasva keneksi haluat

Koppelomäki, Ilkka
Nimeke: Saa mitä haluat: Nuoren kirja — Kasva keneksi haluat
Tekijät: Koppelomäki, Ilkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840249
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 14.9.2022. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 14.9.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Rohkaiseva opas kaikille suurten valintojen edessä oleville nuorille

Aikuisuuden kynnyksellä moni nuori on merkittävien valintojen ja mieltä askarruttavien päätösten edessä. On vaikeaa vastata sukulaisten ja tuttavien kysymyksiin tulevaisuuden suunnitelmista, kun ei itsekään vielä varmuudella tiedä, mitä loppuelämältään haluaa.

Saa mitä haluat - Nuoren kirja pohjautuu menetelmään, jonka Ilkka Koppelomäki kehitti alun perin oman elämänsä eteenpäin viemiseksi. Nyt hän on muokannut siitä nuorille sopivan version: yksinkertainen mutta tehokas opas kannustaa nuoria rohkeasti kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään ja sitä, miten uskaltaa toteuttaa unelmiaan, niin mahdottomilta kuin ne juuri nyt saattavatkin tuntua. Kirja on erinomainen lahjaidea etenkin koulunsa päättäville sekä kaikille niille, jotka ovat näiden suurten kysymysten äärellä.

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen jo vuodesta 2007 lähtien.

Suositussa Saa mitä haluat -sarjassa Viisas Elämä on aiemmin julkaissut teokset Saa mitä haluat - Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen (2019), Saa mitä haluat - Elämäsi kirja (2020), ja Saa mitä haluat - muistikirja (2021).


Suosittelemme myös: