Sisäinen Intia — Heijastuksia feminiinisestä sielusta

Määttänen, Mika
Nimeke: Sisäinen Intia — Heijastuksia feminiinisestä sielusta
Tekijät: Määttänen, Mika (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522603937
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 261
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Viisas Matkaaja
Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 40.8 Matkakuvaukset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntakuvaus, kulttuuri
Intia haastaa kapean käsityksen itsestä ja maailmasta. Se panee rajat häilymään. Sekä suurkaupunkien katujen vilskeessä ja slummien kurjuudessa että loistohotelleissa ja pyhimmissä temppeleissä on ominaisuus, jota ei voi suoraan nähdä, kuulla tai koskea. Sen voi vain tuntea.

Menemme Intiaan tottuneina kuoreen itsemme ja ympäristömme välissä, mutta alamme pian tuntea olomme oudoksi. Tavalla, jotka emme osaa selittää, asiat tihkuvat ihomme sisään. Ne eivät enää näy, kuulu tai ole olemassa ainoastaan ulkopuolellamme, vaan resonoivat meissä.
Sisäinen Intia on matkakertomus, etsimisen kuvaus, Intian vetovoiman omintakeinen analyysi ja johdatus intialaiseen filosofiaan. Kirjasta kuulee Intian liikenteen melun, kauppakujien äänet, musiikin ja toisaalta hiljaisuuden. Kirja tuo Intian tuoksut, tunnelmat ja humoristiset sattumukset konkreettisina iholle, ja samalla kulttuurin ytimessä piilevä salaisuus alkaa hahmottua.

Mika Määttänen (s. 1969) on helsinkiläinen taiji-opettaja, joka toi Suomeen alkuperäisen Yang-tyylin taijiquanin. Hän asui Intiassa kolme vuotta 2000-luvun alussa. Sisäinen Intia on Mika Määttäsen ensimmäinen kirja.


Suosittelemme myös: