Sisäinen lapsi -voimakortit (+ opaskirja)

Frange, Katja
Nimeke: Sisäinen lapsi -voimakortit (+ opaskirja)
Tekijät: Frange, Katja (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840577
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.3.2024
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuotem. kuvaus: 44 korttia + opaskirja
Sivumäärä: 139
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisaat Kortit
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Tahdotko muistaa sisälläsi olevan lapsen, tuon aidon ja rakastettavan osan itseäsi?

Sisäinen lapsi -voimakortit kutsuvat tutkimaan sisintä, luomaan yhteyttä sisäiseen lapseen ja antamaan tuolle osalle itsessä huomiota ja hoivaa. Katja Frangen puhuttelevat tekstit ja inspiroivat harjoitukset tuovat lisää ymmärrystä ja näkökulmia lapsuudesta kumpuaviin tunnereaktioihin, haavoihin ja tarpeisiin. Samalla kortit muistuttavat sisäiseen lapseen liittyvistä upeista voimavaroista ja elämänvoimasta. Kortit nostavat esille niin vastuun kuin vapauden olla oma aito itsensä.

Pakassa on 44 värillistä voimakorttia, joiden teemoja ovat muun muassa tarpeet, rajat, yhteys, luovuus, leikki, tunteet ja sisäinen turva. Opaskirjasta löydät korttien käyttöohjeet ja lisätekstit. Nämä korkealaatuiset kortit soveltuvat nuorille, aikuisille, terapeuteille ja muille ihmisten parissa työskenteleville.

Katja Frange on kirjailija ja henkinen valmentaja. Katja tunnetaan työnsä ja teostensa kautta erityisesti intuitiivisen elämän ja feminiinin viisauden puolestapuhujana. Hän on elämän sanoittaja, joka ammentaa voimaa luonnosta, luovuudesta, ihmisyydestä ja elämän suuresta mysteeristä.
Viisas Elämä on julkaissut häneltä muun muassa kirjat Pohjolan naisen voimakirja (2022), Intuitiolla - Kuuletko sisäisen viisautesi? (2019) ja Kuunsilta - Feminiinisen tietoisuuden matka (2018) sekä Intuitio-kortit (2017), Naisen voimapakka -kortit (2019) ja Ilon-kortit (2020).


Suosittelemme myös: