Sisäinen rauha

Virolainen, Harri; Virolainen, Ilkka
Nimeke: Sisäinen rauha
Tekijät: Virolainen, Harri (Kirjoittaja)
Virolainen, Ilkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609922
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mielenrauha, henkinen hyvinvointi, tietoinen läsnäolo, itsetuntemus, henkinen kasvu, elämäntaito, harjoitukset
Haluaisitko kokea enemmän rauhaa ja vapautta riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu?

Sisäinen rauha auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit kokea rauhaa, harmoniaa ja onnellisuutta omassa elämässäsi, tässä ja nyt, olosuhteista riippumatta. Kirja sisältää tiedon lisäksi paljon harjoituksia, meditaatioita ja itsetutkiskelun kysymyksiä, jotka johdattavat sinua kohti sisimmässäsi jo olevaa sisäistä rauhaa. Sitä ei tarvitse rakentaa tai ansaita - yhteyden saaminen siihen riittää. Sisäinen rauha on jokaisen ihmisen perusoikeus.

Kirja jakautuu kahteen osaan. Osa 1 kuvaa sisäistä rauhaa, jota me kaikki haluamme kokea. Osassa 2 esitetään 15 askelta, joiden ottaminen edistää ja lisää sisäistä rauhaa. Lähde rohkeasti tärkeimmälle matkallesi, tutkimusmatkalle itsesi oivaltamiseen - syvän rauhan ja vapauden kokemiseen.

Tohtori Ilkka Virolainen ja tohtori Harri Virolainen ovat perehtyneet tunnetyöskentelyyn, henkiseen kasvuun ja läsnäoloon liittyviin teemoihin yli 25 vuoden ajan. Molemmat ovat suorittaneet neljä maisterin tutkintoa ja yhden tohtorin tutkinnon. Harri ja Ilkka ovat vuosikausien ajan auttaneet ihmisiä valmentamalla, fasilitoimalla ja henkilökohtaisella ohjauksella löytämään totuuden ja sisäisen rauhan omasta sisimmästä.


Suosittelemme myös: