Sisäinen valo — Joogaa, opetuksia ja harjoituksia elämäsi valaisemiseksi

Powers, Sarah
Nimeke: Sisäinen valo — Joogaa, opetuksia ja harjoituksia elämäsi valaisemiseksi
Alkuteos: Lit From Within
Tekijät: Powers, Sarah (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840638
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 17.8.2022
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: Lit From Within
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 296
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jooga, mietiskely, itsekasvatus, itsetuntemus, henkinen hyvinvointi, henkisyys, harjoitukset
Kukoista ja löydä syvempi yhteys itseesi, toisiin ja koko elämään transformatiivisen joogaharjoittelun avulla.

Kirja Sisäinen valo on syväluotaava ja inspiroiva matka sisäiseen valaistumiseen ja hereillä elämiseen. Se on myös taidokas tiekartta ihmisyyden kokemuksemme moniulotteiseen maisemaan, hyvinvointiin ja vapautumiseen. Kirja selkeyttää, venyttää ja syventää tietoa siitä, miten herätä ruumiillistuneena tietoisuutena.

Sarah Powers punoo ainutlaatuisen ja selkeän synteesin lukuisista viisaustraditioista - kuten taolaisuudesta, yin-joogasta, tiibetiläisestä tantrisesta buddhalaisuudesta sekä länsimaisista paranemisen ja heräämisen psykospirituaalisista poluista.

Sisäinen valo etenee oman kokemuksemme viiden tason - fyysisen, energisen, emotionaalisen, henkisen ja ihmisten välisen - kautta konkreettisesta kohti hienostuneempaa. Kirjan jokainen luku sisältää tiedon lisäksi käytännöllisiä ja perusteellisia harjoituksia, joita tarvitsemme omalla kasvumatkallamme. Kirja on erinomainen työväline myös joogaopettajille.

Sarah Powers on ollut mukana perustamassa Insight Yoga Institutea ja kirjoittanut kirjan Insight Yoga. Sarah on opettanut joogaa 1980-luvulta alkaen sekoittaen eri joogatyylejä. Hän on suorittanut kaikki Internal Family Systems -terapiakoulutuksen tasot ja opiskellut spirituaalista psykologiaa yli 35 vuoden ajan. Sarah ammentaa myös koulutuksestaan ja retriiteistään tantrisessa, Vipassana- ja Dzogchen-buddhalaisuudessa.


Suosittelemme myös: