Superaivot — Vapauta mielen voimavarat

Chopra, Deepak; Tanzi, Rudolph E.
Nimeke: Superaivot — Vapauta mielen voimavarat
Alkuteos: Super Brain
Tekijät: Chopra, Deepak (Kirjoittaja)
Tanzi, Rudolph E. (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522606907
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Alkuteos: Super Brain
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 413
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Keho
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkinen hyvinvointi, aivot, itsehoito, itsekasvatus, mietiskely, tietoinen läsnäolo
Kaksi terveyden edelläkävijää - tohtori Deepak Chopra ja professori Rudolph E. Tanzi, joka on yksi maailman johtavista asiantuntijoista Alzheimerin syiden kartoittamisessa - kertovat rohkeasta uusimmasta aivotutkimuksesta ja kartoittavat suunnitelman, jonka avulla voimme käyttää aivojamme saavuttaaksemme fyysistä, psyykkistä ja henkistä hyvinvointia.

Bestseller-kirjailija Deepak Chopra on aiemmissa teoksissaan puhunut kehon loputtomasta kapasiteetista muuttua ja uudistua. Superaivot-teoksessa Chopra keskittyy siihen kehon osaan, jota tutkitaan ja uudelleenarvioidaan parhaillaan radikaalisti: aivoihin. Kukaan ei pysty paremmin havainnollistamaan neurotieteen uusimpia läpimurtoja kuin johtava neurologi Rudolph E. Tanzi, joka yhdessä Chopran kanssa esittää uuden ja käytännöllisen vision aivojen hyödyntämiseksi arkielämässä.

He väittävät, että toteuttamalla esimerkiksi mindfulnessia ja meditaatiota, voimme luoda uusia hermoratoja aivoissa. Voimme tehdä aivoistamme kaikkein tehokkaimman välineen, jolla voimme saavuttaa terveyttä, onnea ja täydemmän elämän.


Suosittelemme myös: