Taikakello

Jänö, Rasaliina
Nimeke: Taikakello
Tekijät: Jänö, Rasaliina (Kirjoittaja)
Jänö, Rasaliina (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523841833
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 5.4.2024
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 2t 54m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Uutuudet
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 8 - 11
Avainsanat: fantasia, fantasiakirjallisuus, seikkailu, seikkailukirjallisuus, lapset
Genre: fantasia
Sykähdyttävä fantasiaseikkailu lapsille!

Neljäsluokkalainen Valpuri kohtaa kirpputorilla salaperäisen mummon. Mummon vanhan taskukellon taika tempaa Valpurin ja Reetta-äidin suoraan kotisohvalta viereismaailmaan, kissojen Naumaahan etsimään kuningattaren varastettua valtikkaa.

Ilkikissat piinaavat Naumaan asukkaita julmilla kepposillaan, eivätkä ne ilahdu ihmismaailmasta saapuneista vastustajista. Valpuri joutuu arvoitusten ympäröimäksi, joiden ratkaisemisessa matematiikan taidoista olisi apua. Mutta juuri laskemisessa hänellä on koulussa hieman hankaluuksia...

Äiti ja Valpuri muuttuvat Naumaassa itsekin kissoiksi ja huomaavat olevansa valtavan vaaleanpunahehkuisen kuvun alla. Joka pienenee pienenemistään! Onnistuuko Valpuri kääntämään oppimisvaikeudet voitoksi taistelussa Ilkikissoja vastaan? Pääsevätkö Valpuri ja äiti koskaan pysyvästi takaisin omaan maailmaansa?

Rasaliina Jänö on Järvenpäässä asuva, mielikuvituksesta valoa ja voimaa ammentava kirjailija ja kuvataiteilija. Rasaliinan sydäntä lähellä on kirjoittaa tarinoita lapsille, jotka tarvitsevat seikkailua elämäänsä.


Suosittelemme myös: