Tänään valitsen elämän

Merikallio, Isa
Nimeke: Tänään valitsen elämän
Tekijät: Merikallio, Isa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609526
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 216
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jaksaminen, uupumus, henkinen hyvinvointi, elämänhallinta, masennus, alkoholiongelmat, kokemukset, selviytyminen, henkilöhistoria
Tänään valitsen elämän on kertomus siitä, mitä tapahtuu, kun muita luotsaava asiantuntija ja uraohjus uupuu, joutuu velkakierteeseen ja saa mielialahäiriödiagnoosin. Mistä uusi suunta elämälle, kun pohja pettää?

Teos on rehellinen ja omakohtainen tarina elämänhalun kadottamisesta ja sen löytymisestä. Se on myös tutkimusmatka suomalaiseen suorituskeskeisyyteen ja maanisuuden voimalla pyörivään maailmaan. Se kysyy, mitä on menestys, onni ja hyvä elämä tämän päivän Suomessa, jossa vähintään joka viidennellä on tai on ollut jokin mielenterveyden häiriö.

Isa Merikallio on tutkinut piileviä motiiveja psykologian ja filosofian näkökulmasta jo yli 20 vuotta. Hän on toiminut johtajuusvalmentajana ja työskentelee nykyisin johtajana. Merikallio on menestynyt myös kilpaurheilijana. Viisas Elämä -sarjassa on julkaistu hänen kirjansa Suorituselämästä merkityselämään, Vilpittömästi välinpitämätön ja Jaksaa, jaksaa.


Suosittelemme myös: