Tapping solution: Painonhallinta ja myönteinen kehonkuva

Ortner, Jessica
Nimeke: Tapping solution: Painonhallinta ja myönteinen kehonkuva
Alkuteos: The Tapping Solution for Weight Loss
Tekijät: Ortner, Jessica (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608338
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: The Tapping Solution for Weight Loss
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 352
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: EFT, painonhallinta, psykologiset tekijät, itsetuntemus, ruumiinkuva, minäkuva, positiivisuus, elämänhallinta, tunteet, stressinhallinta, syöminen, liikunta
Heitä hyvästit mieliteoille, ahdistukselle ja epäilyksille, jotka saavat sinut vain taistelemaan omaa kehoasi vastaan. EFT-tekniikkana tunnetun naputtelumenetelmän avulla Jessica Ortner auttaa pääsemään yli stressistä ja pudottamaan painoa - ilman dieettejä ja älyttömiä harjoituksia. Kirja sisältää kattavan johdannon tapping-tekniikoiden käyttöön, ja samalla siinä opetetaan, kuinka naputtelun avulla voi saada painonsa pysyvästi hallintaan ja parantaa kehonkuvaansa.

EFT-menetelmän on tutkitusti todistettu vaikuttavan stressihormoneihin. Jessica Ortnerin hellässä huomassa voit laajentaa näkemystäsi ruuasta, saada treenaamisen tuntumaan hyvältä ja alkaa arvostaa itseäsi.

Jessica Ortner on supersuositun The Tapping Solution -verkkokurssin kehittäjä. Kurssin avulla tuhannet naiset ovat oppineet pääsemään eroon ylimääräisistä kiloista ja pitämään omasta kehostaan.


Suosittelemme myös: