Tasapainodieetti — Sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon

Havaste, Annika
Nimeke: Tasapainodieetti — Sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon
Tekijät: Havaste, Annika (Kirjoittaja)
Räihä, Jarkko (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522607355
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 339
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ruokavaliot, ravinto, ruoka-aineet, puhtaus, ravintoaineet, terveysvaikutukset, ravitsemuskäyttäytyminen, tulehdus, suolisto, verensokeri, elintavat, terveyskäyttäytyminen, ruokaohjeet
Tasapainodieetti tarjoaa konkreettiset ohjeet oman elämäntavan ja ruokavalion uudistamiseen. Tuloksena on terve keho, tervehtynyt suolisto, tyynempi mieli, parempi uni ja tasapainoisempi elämä.

Löydät kirjasta monia hyödyllisiä reseptejä ja listoja, joiden avulla valitset parhaat ruoka-aineet, vältät epäterveelliset valinnat ja saat opastusta uuden, puhtaan ruokavalion ja elämäntavan omaksumiseen.

Kirja sisältää myös itsehoito-ohjeita suoliston vaivoihin, matala-asteisen tulehduksen välttämiseen, verensokerin hallintaan ja stressin vähentämiseen.

Annika Havaste on lisensoitu FLT ravintovalmentaja®. Hän on toiminut valmentajana jo 10 vuoden ajan ja päivittää osaamistaan jatkuvasti. FLT tulee sanoista funktionaalinen lääketiede. Annikan kokonaisvaltainen lähestymistapa ja yksilölliset ruokavalio-ohjeet ovat auttaneet lukuisia ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa lähtötilanteesta riippumatta. Kirjan metodit perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja vankkaan käytännön kokemukseen.

"Annika Havaste on jalostanut koulutuksensa ja kokemuksensa oivaksi oppaaksi kaikille, jotka etsivät ratkaisuja terveytensä ylläpitämiseen ja niille perusteluja."

- Erkki Antila, lääketieteen lisensiaatti, filosofian tohtori (biokemia)


Suosittelemme myös: