Täydentävät hoidot

Aarva, Pauliina
Nimeke: Täydentävät hoidot
Tekijät: Aarva, Pauliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522608413
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 244
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vaihtoehtolääkintä, luontaishoito, vaikutukset, arviointi, käsitykset, sairaudet, terveys, ruumis, psyyke, vuorovaikutus, hyvinvointi, parantuminen, psykologiset tekijät, hoitomenetelmät
Mitä hyötyä, haittaa, riskejä ja uskomuksia täydentäviin hoitoihin liittyy?

Täydentävät hoidot on kutsu avoimeen, rakentavaan ja arvostavaan keskusteluun virallisen terveydenhuollon ja täydentävien hoitojen välillä.

Teoksessa tarkastellaan täydentävien hoitojen historiaa, terveyspoliittista sääntelyä, hoitojen käytön yleisyyttä ja termistöä. Lisäksi pohditaan asiakkaan valinnan vapautta, eettisiä kysymyksiä ja yhdistävän lääketieteen ja hoitamisen tulevaisuutta Suomessa sekä opastetaan, miten valita itselleen hyvä hoitaja.

Täydentävät hoidot esittelee myös hoitajien ja potilaiden kertomuksia sekä tutkimusten tuloksia siitä, miksi ja mihin vaivoihin täydentäviä hoitomuotoja käytetään.

Pauliina Aarva on terveystutkija, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän on yhteiskuntatieteiden tohtori ja Tampereen yliopiston dosentti (terveyden edistäminen), joka on johtanut useita terveysalan tutkimus- ja kehittämishankkeita Suomessa ja ulkomailla.


Suosittelemme myös: