Terveellisempiä herkkuja

Saarnia, Pirjo
Nimeke: Terveellisempiä herkkuja
Tekijät: Saarnia, Pirjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840485
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 26.1.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 26.1.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 133
Tuoteryhmät: Tulossa
Viisas Ravinto
Etusivu
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Sadoilla tuhansilla keski-ikäisillä suomalaisilla veren rasva- ja sokeriarvot ovat liian korkeat, verenpaineesta puhumattakaan. Voiko silloin käyttää huoletta muodikasta kookosöljyä, syödä päivittäin raakakakkuja tai maustaa ruokansa ruususuolalla? Ovatko raakakakut ja kasviöljyt automaattisesti terveellisiä, ja miten gluteeniin pitäisi suhtautua? Millaisilla herkuilla kolesteroli- ja sokeriarvot lähtevät laskusuuntaan? Miten perinteisiä leivontareseptejä tai raakakakkuja muokataan terveellisemmiksi maun kärsimättä, ja miten herkkävatsaisen kannattaa valmistaa herkkunsa?

Tämä kirja tarjoaa luotettavia ja mielenkiintoisia faktoja sekä selkeyttä valtavassa ravintotietotulvassa kahlaavalle terveystietoiselle ihmiselle. Jokainen meistä haluaa herkutella, ja tämän kirjan ansiosta terveellinen herkuttelu on mahdollista.

Pirjo Saarnia on laillistettu ravitsemusterapeutti, terveystieteiden maisteri ja ravintokirjailija. Hän on toiminut viisitoista vuotta ihmisten ravitsemuksen parissa sekä julkaissut aiemmin suositut ravintokirjat Irti makeanhimosta, Ruoan terveysvaikutukset, Rasvoilla parempaa terveyttä sekä Terveellistä ruokaa vartissa.


Suosittelemme myös: