Tietoisuustaidot — Miten saavutan kehon ja mielen tasapainon

Laine, Sari
Nimeke: Tietoisuustaidot — Miten saavutan kehon ja mielen tasapainon
Tekijät: Laine, Sari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522607065
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mind and body, mielenrauha, hyvinvointi, tunteet, ruumis, psyyke, tietoisuus, itsetuntemus, itsekasvatus, suuntaukset, menetelmät, luontaishoito, stressinhallinta
Uudistettu painos aiemmin ilmestyneestä Tunteen ja älyn liitto -kirjasta

Mitä kiire ja stressi todella tekevät mielellemme ja kehollemme? Entä mitä kiire ja stressi merkitsevät yrityksen toiminnalle? Tiedämmekö riittävästi stressin vaikutuksesta sairauksiin?

Tietoisuustaidot kertoo uusinta tutkimustietoa hyödyntäen, mitä on tietoinen läsnäolo, miten tunnistaa ego, miksi kannattaa tavoitella onnellisuutta, millainen vaikutus tunteilla on terveyteen ja miksi mainonta luo väärän kuvan rakkaudesta. Kirja osoittaa, mikä on ruokavalion, levon ja liikunnan merkitys tasapainon löytämisessä ja mitä eheytyminen yhteiskunnassa ja ihmisessä tarkoittaa.

Itsetuntemuksen lisääminen vaikuttaa moniulotteisesti omaan ja koko yhteiskunnan toimintaan. Tietoisuustaidot esittelee menetelmiä, joiden avulla voit oppia tiedostamaan laajemmin mielesi ja kehosi toimintaa, parantamaan tunnehallinnan taitojasi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Lopputuloksena voimme elää tervettä ja energistä arkista elämää.


Suosittelemme myös: