Trauman parantama

Palin, Maiju
Nimeke: Trauman parantama
Tekijät: Palin, Maiju (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840225
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.12.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 265
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: traumat, traumatisoituminen, oireet, hoito, toipuminen, selviytyminen, kokemukset, lapsuus, perhesurmat
Trauman parantama on omaelämäkerrallinen tarina siitä, miten perhesurmasta selviytynyt Maiju Palin on löytänyt oman tiensä toipumiseen. Toipumisen tie ei ole välttämättä suora, helppo tai kivuton, mutta menneisyyden kokemuksien kanssa on mahdollista oppia elämään, traumoista on mahdollista selviytyä ja kivut on mahdollista muuntaa ymmärrykseksi ja myötätunnoksi.

Traumoista paranemiseen tarvitaan paljon sisäistä turvaa, kannattelua, tukemista ja nähdyksi tulemista. Palin jakaa tässä kirjassa omiin kokemuksiinsa pohjautuvia apukeinoja ja tietoa traumoista sekä traumojen aiheuttamista oireista ja kivuista, jotka voivat vaikeuttaa monin tavoin arkea.

Kirja tarjoaa vertaistukea kaikille, joita trauma koskettaa. Se välittää hyvin lohduttavan ja toiveikkaan viestin: tragedioiden aiheuttamien kipujen ja oirehdinnan takaa nousee esiin mahdollisuus tulla todelliseksi itsekseen.

Maiju Palin on yrittäjä, äiti, kirjoittaja ja runoilija sekä oman trauman paranemisen matkansa kokemusasiantuntija. Maiju kirjoittaa suosittua Kultainen Sulka -blogia ja tekee verkkokursseja hyvinvoinnin tueksi.


Suosittelemme myös: