Tunne melankolian eheyttävä voima

Cain, Susan
Nimeke: Tunne melankolian eheyttävä voima
Alkuteos: Bittersweet
Tekijät: Cain, Susan (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841215
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 11.10.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 11.10.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Bittersweet
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Täydellinen käsikirja surullisuuden supervoiman valjastamiseen.

Oletko joskus ihmetellyt, miksi pidät surullisesta musiikista? Tai miksi sadepäivät ovat sinusta lohduttavia ja inspiroivia? Tai miksi reagoit niin voimallisesti musiikkiin, taiteeseen, luontoon ja kauneuteen?

Bestseller-kirjailija Susan Cain paneutuu tällä kertaa surullisuuden supervoimaan. Myös melankolia on täynnä vahvuuksia, joista on hyötyä elämässämme. Cain yhdistää kirjassaan tutkimuksia ja omia kokemuksiaan selvittääkseen, miten suru ja kaipaus voivat olla todellinen polku luovuuteen ja yhteyteen.

Voimauttava kirja opastaa, kuinka voimallista ja elintärkeää on oppia kestämään tuskan ja menetyksen aikoja. Vain kohtaamalla surun voimme elää täyttä elämää.

#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

Susan Cain on puhuja ja kirjoittanut palkintoja voittaneen kirjan Hiljaiset: Introverttien manifesti. Hiljaiset on käännetty yli neljällekymmenelle kielelle. Se on noussut myydyimpien kirjojen listoille ja pysynyt seitsemän vuotta New York Timesin bestseller -listalla. Susan Cainin TED-puhetta introverttien voimasta on kuunneltu yli 40 miljoonaa kertaa.


Suosittelemme myös: