Tunne melankolian eheyttävä voima

Cain, Susan
Nimeke: Tunne melankolian eheyttävä voima
Alkuteos: Bittersweet
Tekijät: Cain, Susan (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841215
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 11.10.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 11.10.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Bittersweet
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Mitä jos kivuliaat tunteet voisi muuntaa energiaksi, joka tekee elämästä rikkaampaa ja syvempää?

Susan Cain tutkii Tunne melankolian eheyttävä voima -teoksessaan ihmismielen tapoja käsitellä tunteita, joita luontaisesti saatamme pelätä, kuten surua ja kaipuuta. Todellisuudessa ne voivat kuitenkin kätkeä sisälleen syvimmän mahdollisimman onnen.

Cain hyödyntää kerronnassa ikiaikaisia filosofioita ja tieteellistä analyysiä, ja syventää kokonaisuutta lempeillä huomioillaan ja elämänkokemuksellaan. Katkeransuloisuutta syleilevä ja haaveellisuutta vaaliva mielenlaatu, jota Cain tarkastelee, paljastuu ällistyttävän monipuoliseksi voimavaraksi. Se yhdistää ihmisiä. Se tekee elämästä taianomaista. Ja mikä tärkeintä: se auttaa kohtaamaan suurimmankin hädän.

Yltiöpositiivisuutta ihannoivassa kulttuurissa olemme tottuneet välttelemään kaikkea, mikä aiheuttaa tuskaa. Susan Cain johdattelee nyt polulle, jolla sydänsurut otetaan avosylin vastaan, ja jolla rakkaus ja kuolema kulkevat käsi kädessä. Cainin sydämellisen viisauden opastamana melankolian harson taa astuminen käy vaivatta.

Susan Cain on yhdysvaltalainen palkittu kirjailija ja luennoitsija. Tunne melankolian eheyttävä voima nousi New York Timesin bestseller-listan ykköseksi, ja esimerkiksi Amazon ja The Wall Street Journal mainitsivat sen yhtenä vuoden parhaista kirjoista. Kirja oli myös Oprahin kirjakerhon valinta helmikuussa 2023.


Suosittelemme myös: