Tunnelman voima — Nouse uudelle tasolle: Näin kasvat, menestyt ja olet onnellinen

Rantanen, Marjo
Nimeke: Tunnelman voima — Nouse uudelle tasolle: Näin kasvat, menestyt ja olet onnellinen
Tekijät: Rantanen, Marjo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840539
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 17.10.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 333
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, onnellisuus, mieliala, mielihyvä, itsensä toteuttaminen, ilmapiiri, viihtyvyys, viihtyisyys, tilat, ympäristö, enneagrammi, persoonallisuuden piirteet, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset suhteet, harjoitukset
Ota haltuusi tunnelman supervoimat ja hyppää kohti unelmiasi!

Tunnelman voima on silmiä avaava tunnelman perusteos, johon Rantanen on koonnut tunnelmasta kaiken olennaisen. Kirjassa hän nostaa valokeilaan niin tunnelmanpilaajat ja kriisit kuin tunnelman tähtihetket. Teoksen luettuasi tunnistat vahvuutesi ja lunastat paikkasi oman elämäsi tunnelmajohtajana.

Tunnelma on tärkeimpiä voimiasi niin töissä kuin kotona. Hyvä tunnelma lisää hyvinvointia ja onnellisuutta sekä nostaa sinut uudelle tasolle. Huono tunnelma lisää turhaa hässäkkää ja stressiä sekä estää meitä lopulta saavuttamasta tärkeitä tavoitteitamme. Älä jätä tunnelmaa sattuman tai toisten varaan, vaan suunnista kirjan vinkeillä ja harjoituksilla kohti tärkeitä onnistumisia.

Rantanen avaa omaan hauskaan tyyliinsä tunnelman eri näkökulmia:
• Miksi tunnelmalla on väliä ja miten sitä kannattaa muotoilla?
• Miten tunnistaa oma tunnelmatyyli?
• Miten tahdittaa omaa tunnelmaa?
• Mitä tehdä tunnelmanpilaajille?

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun pioneeri ja kehittäjä, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Hän on palkittu ammattipuhuja ja voittanut mm. Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 sekä puhujien All Stars 2021 -palkinnot. Hänen aiempia kirjojaan ovat Tunnelmamuotoilu ja Tunnelmajohtaja. Marjo on myös suosittu stand up -koomikko ja hän yhdisteleekin aina heviin teoriaan keventävää viihdettä.


Suosittelemme myös: