Tunnista tunnesiteet — Luo kestävä rakkaussuhde aikuisena

Levine, Amir; Heller, Rachel
Nimeke: Tunnista tunnesiteet — Luo kestävä rakkaussuhde aikuisena
Alkuteos: Attached
Tekijät: Levine, Amir (Kirjoittaja)
Heller, Rachel (Kirjoittaja)
Kujala, Kia (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840843
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 3.2.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: Attached
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 318
Tuoteryhmät: Viisas Perhe
Kirjastoluokka: 14.8 Ihmissuhteiden psykologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: parisuhde, rakkaussuhde, ihmissuhteet, kiintymyssuhdeteoria
Uraauurtava kirja, joka määrittelee parisuhteessa olemisen ja siinä onnistumisen uudelleen.

Tässä mullistavassa kirjassa psykiatri ja neurotieteilijä Amir Levine ja parisuhdepsykologi Rachel Heller selvittävät tieteen avulla, miksi jotkut ihmiset kamppailevat ja toiset kukoistavat parisuhteissaan.

Kirja johdattaa lukijan tunnistamaan, mitä läheisyystyyppiä hän ja hänen kumppaninsa edustavat. Kiintymyssuhdemallin pioneerina tunnetun psykologi John Bowlbyn 1950-luvun uraauurtaviin oppeihin pohjaavat tunnesiteet näkyvät kolmena käytösmallina parisuhteissamme: ristiriitaisena, välttelevänä tai turvallisena käytöksenä. Kun tunnistamme parisuhteessa olevien läheisyystyypit, se auttaa meitä ymmärtämään parisuhteen dynamiikkaa paremmin.

Amir Levine (M.D.) on psykiatri ja neurotutkija, joka on viime vuosina tehnyt neurotieteellistä tutkimusta Columbian yliopistossa New Yorkissa Nobel-voittaja Eric Kandelin ohjauksessa. Levine löysi kiintymyssuhdeteorian tehokkuuden työskennellessään äitien ja lasten parissa. Hänen kliininen työnsä ja syvä neurotieteellinen ymmärryksensä vaikuttavat suuresti hänen kiintymyssuhdeteorian arvostukseensa ja sen uskomattomaan tehokkuuteen potilaiden auttamiseksi. Amir asuu New Yorkissa.

Rachel Heller (M.A.) opiskeli sosiaalipsykologiaa alan johtavien asiantuntijoiden johdolla Columbian yliopistossa New Yorkissa. Tällä hetkellä hän toimii psykologina yksityisvastaanotolla ja tekee työtä perheiden ja pariskuntien parissa. Rachel asuu Israelissa.


Suosittelemme myös: