Tyypin 2 diabeteksen loppu — Ennaltaehkäise ja hoida diabetes tasapainottamalla mikrobiomi

Rangel, Sandra
Nimeke: Tyypin 2 diabeteksen loppu — Ennaltaehkäise ja hoida diabetes tasapainottamalla mikrobiomi
Tekijät: Rangel, Sandra (Kirjoittaja)
n/a (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841079
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 20.5.2025. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 20.5.2025
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Sivumäärä: 196
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
Ennaltaehkäise riski sairastua suomalaisten kansantautiin.

Suomessa noin 400 000 ihmistä sairastaa tyypin 2 diabetesta. Tämä kirja on tarkoitettu jokaiselle sairauden hoidosta ja ennaltaehkäisystä kiinnostuneelle.

Kirjan avulla voit saada kehosi palaamaan tasapainoon tai välttää sairastumisen. Sandra Rangelin neuvoilla pääset irti sokerikoukusta ja huolehdit kehosi mikrobiomin eli elimistösi normaalin bakteeriflooran terveydestä.

Tyypin 2 diabeteksen loppu ohjaa hoitamaan mikrobiomia ravinnon avulla. Kirjaan kootut reseptit ja Sandran neuvomat lisäravinteet, yrtit ja elämäntapamuutokset auttavat sinua saavuttamaan terveystavoitteesi.

Teos soveltuu myös ylipainon vähentämiseen, korkeiden veren rasva- ja sokeriarvojen hillitsemiseen ja jopa nukkumisongelmien sekä kroonisen stressin selättämiseen.

Sandra Rangel on lääkäri, kirjailija ja kansainvälinen puhuja, joka on erikoistunut holistiseen lääketieteeseen ja mikrobiomiin. Hän on tehnyt yhteistyötä yhden maailman johtavan vaihtoehtoisen terveysklinikan, Hippocrates Health Instituten kanssa. Rangel on omistautunut auttamaan ihmisiä yhdistämällä perinteisen lääketieteen ja vaihtoehtoiset parantamismenetelmät. Hän on luennoinut Suomessa mikrobiomista ja kroonisten sairauksien parantamisesta jo vuosikymmenen ajan.


Suosittelemme myös: