Unelmien ekokylät — Kurkistuksia suomalaiseen ekoyhteisöasumiseen

Haapamatti, Kirsi; Elo, Suvi
Nimeke: Unelmien ekokylät — Kurkistuksia suomalaiseen ekoyhteisöasumiseen
Tekijät: Haapamatti, Kirsi (Kirjoittaja)
Elo, Suvi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522603401
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 228
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Kirjastoluokka: 37.5 Asuntopolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ekoyhteisöt, yhteisöasuminen, ekologinen asuminen, asuminen, yhteisöllisyys, arki, vaihtoehtoinen elämäntapa, ideologiat, arvot (käsitykset), asukkaat, kokemukset, historia
Unelmien ekokylät on ensimmäinen suomalaisista ekoyhteisöistä kirjoitettu teos. Teos on tarkoitettu kaikille yhteisöllisestä ja ekologisesta elämästä kiinnostuneille. Kirjassa annetaan vinkkejä myös oman arjen muuttamisesta ympäristöystävällisemmäksi ja yhteisöllisemmäksi.

Ekokyliä on Suomessakin monenlaisia. Teoksessa tutustutaan kaiken kaikkiaan kahdeksan erilaisen ekoyhteisön arkeen ja asumiseen. Teoksessa pohditaan myös ekoyhteisöasumisen haasteita ja hyötyjä ja jaetaan kokemuksia yhteisöllisestä ja ekologisesta asumisesta. Kirja kertoo kiinnostavasti myös erilaisten ihmisten elämänvalinnoista. Runsas kuvitus antaa kirjan teksteille ja tarinoille sielun.

Freelance-toimittaja Kirsi Haapamatti kirjoittaa mielellään maaseudusta ja ympäristöstä. Hän asuu pientilallaan Seinäjoella perheensä ja pienen eläinlaumansa kanssa. Suvi Elo on turkulainen freelance-valokuvaaja. Hän kuvaa moniin aikakaus- ja asiakaslehtiin. Hän harrastaa mökkikasvimaan ja kesäkanojen hoitoa.


Suosittelemme myös: