Unelmien idea — Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä

Alakulju, Julia
Nimeke: Unelmien idea — Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä
Tekijät: Alakulju, Julia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840799
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 3.2.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 168
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yritystoiminta, yrittäjyys, yrittäjät, liikeideat, liiketoimintasuunnitelmat, yritysstrategiat, ansaintalogiikka, yrityksen perustaminen, luovuus, jaksaminen, hyvinvointi, harjoitukset
Löydä innostava ja idearikas elämä, jossa teet juuri sitä, mitä rakastat.

Unelmien idea -kirja auttaa vapauttamaan mielikuvituksen sekä rohkaisee omannäköiseen elämään. Innostava opas motivoi näkemään mahdollisuuksia, mutta antaa myös työkalut uusien ideoiden testaamiseen. Mahdollisuus keksiä menestyviä ideoita on jokaisen ulottuvilla. Tärkeää onkin tunnistaa se, mikä idea voisi olla kannattava.

Valjastamalla käyttöösi oman luovuutesi voit luoda idean, joka tuottaa sinulle iloa, ja jonka varaan voit rakentaa jopa oman yrityksesi. Työelämäsi voi sekä tukea hyvinvointiasi että vaurastuttaa, kun teet työtä, josta motivoidut.

Kirjan ensimmäinen osa opastaa sinua analysoimaan ja hyödyntämään omaa idearikkauttasi. Toisen osan työkalujen avulla voit testata ideoitasi ja kehittää niitä edelleen. Saat myös vinkkejä yrittäjänä toimimiseen. Kolmas osa keskittyy meidän jokaisen tärkeimpään voimavaraan, eli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ja tarjoaa avuksesi käytännönläheisiä ajatusmalleja.

Unelmien idea on tarkoitettu uuden suunnan etsijöille, yrittäjyydestä kiinnostuneille ja jo yrittäjinä toimiville. Lisäksi teos sopii jokaiselle, joka haluaa herättää alitajunnan luovaksi työkaluksi ja kehittyä ja kasvaa ihmisenä.

Julia Alakulju on sarjayrittäjä ja kahden lapsen äiti. Hän työskentelee mm. markkinoinnin, suunnittelun ja valokuvauksen parissa. Julia on koulutukseltaan MBA, mainonnan medianomi, hyvinvointivalmentaja ja kuvaaja.


Suosittelemme myös: