Unelmien idea — Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä

Alakulju, Julia
Nimeke: Unelmien idea — Vapauta itsesi ja toteuta haaveittesi elämä
Tekijät: Alakulju, Julia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840799
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 3.2.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 3.2.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Innostava opas oman luovuuden valjastamiseksi matkalle kohti omannäköistä työelämää, uusien ideoiden kautta.

Meissä jokaisessa on luovuutta. Meillä on unelmia. Miksemme lähtisi rohkeasti toteuttamaan niitä? Mutta miten unelmista tehdään totta?

Ideoita on helppo keksiä, mutta niiden toteuttaminen vaatii taitoa ja osaamista. Yritys on kuin elävä, luova kone, joka tekee ideoista näkyviä ja tähtää unelmien toteuttamiseen. Unelmien idea -teos on tarkoitettu kaikille uuden suunnan etsijöille, yrittäjyydestä kiinnostuneille ja jo yrittäjinä toimiville. Teos sopii heille, jotka haluavat herätellä luovuuttaan ja ruokkia omaa kasvuaan.

Moni meistä odottaa malttamattomana vapaita sen sijaan, että nauttisi kunnolla jokaisesta päivästä, myös työssään. Elämä kuluu stressin ja palautumisen kanssa tasapainoillessa. Kun löydämme kultaisen keskitien - tasapainon - voimme elää onnellisuudesta käsin ja toteuttaa unelmiamme.

Unelmien idea -teoksen ensimmäinen osa opastaa sinua tunnistamaan ja hyödyntämään omaa idearikkauttasi. Toisen osan työkalujen avulla voit testata ideoitasi ja saat vinkkejä yrittäjänä toimimiseen. Kolmas osa keskittyy yrittäjän tärkeimpään voimavaraan, hyvinvointiin ja terveyteen, ja tarjoaa avuksesi käytännönläheisiä ajatusmalleja.

Julia Alakulju on sarjayrittäjä ja kahden lapsen äiti. Hän työskentelee mm. markkinoinnin, suunnittelun ja valokuvauksen parissa. Julia on koulutukseltaan MBA, mainonnan medianomi, hyvinvointivalmentaja ja kuvaaja. Julia on rohkea uranvaihtaja ja tehokas ideoiden toteuttaja sekä oman polun kulkija. Hän rohkaisee muitakin liitämään kohti omannäköistä unelmien elämää yrittäjyyden siivin.


Suosittelemme myös: