Uni tuntee sinut — Unet voimaantumisen ja ammatillisen ohjauksen välineenä

Lindholm-Kärki, Anne
Nimeke: Uni tuntee sinut — Unet voimaantumisen ja ammatillisen ohjauksen välineenä
Tekijät: Lindholm-Kärki, Anne (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522608215
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 260
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: piilotajunta, unet, uni (lepotila), itsekasvatus, itsetuntemus, voimaantuminen, ohjaus (neuvonta ja opastus), psykoterapia
Uni opastaa ja johdattaa meitä, se kutsuu kulkemaan askel askeleelta kohti totuutta. Kun ymmärrämme uniamme, ymmärrämme syvintä itseämme. Teos auttaa tarttumaan unien tarjoamaan tietoon ja löytämään sisimpämme.

Kirjan alkuosa opastaa unien avulla eheytymiseen ja luovuutemme ja voimamme löytämiseen. Samalla tutustutaan erilaisiin menetelmiin, joiden avulla symbolien maailma alkaa avautua.

Teoksen jälkimmäinen osa on uniohjaajan opas niille, jotka työssään haluavat auttaa yhä useampia ihmisiä oivaltamaan itsessään olevaa syvätietoa, jota unet opettavat. Uniohjaajien ja luovan toiminnan ohjaajien ohella esimerkiksi terapeutit, valmentajat, kouluttajat, työnohjaajat ja sosiaalityöntekijät saavat välineitä ymmärtää omia uniaan ja käyttää niitä apuna omassa työssään.

Anne Lindholm-Kärki on psykoterapeutti, hypnoterapeutti, Luova Uniohjaaja® ja -kouluttaja, TRO ja tietokirjailija. Häneltä ovat ilmestyneet myös teokset Unet tienä luovuuteen - löydä sisäinen unitaiteilijasi ja Kirjoita totuutesi!.


Suosittelemme myös: