Unohda minut tänä yönä, Chengdu

Xuecun, Murong
Nimeke: Unohda minut tänä yönä, Chengdu
Tekijät: Xuecun, Murong (Kirjoittaja)
Sainio, Rauno (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522603876
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 362
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Viisas Matkaaja
Muut
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kiinan nuori kirjallinen tähti.

Chen Zhon ja hänen kaksi kaveriaan ovat matkalla Chengduhun, Kiinan viidenneksi suurimpaan kaupunkiin. Vaikka he tavoittelevat vaurastuneen Kiinan markkinatalouden tuomaa hyvinvointia, he elävät pätkätöissä ja veloissa, ja käyttävät alkoholia, huumeita ja ilotyttöjä. Hankalat naiset, kuten raskaana oleva rakastajatar, vihainen vaimo ja passiivinen partneri, yhdistävät epätoivoista kolmikkoa. Kunnes päähenki- lön vaimo päättää tarttua ohjaksiin.

Murong Xuecun, oikealta nimeltään Hao Qun, on syntynyt vuonna 1974. Hän on Kiinan nuori kirjallinen tähti. Hän opiskeli lakia ja työskenteli myyntijohtajana kunnes alkoi kirjoittaa esikoisteostaan ja julkaista sitä internetissä vuonna 2002. Se saavutti valtavan suosion miljoonien lukijoiden joukossa ja nosti hänet kulttimai- neeseen. Myöhemmin se julkaistiin kirjana myös useissa muissa maissa.

Murong kritisoi Kiinan nykyjohtoa, vastustaa sensuuria ja puolustaa ilmaisun va- pautta. Hänellä on miljoonia seuraajia Kiinan sosiaalisessa mediassa, mutta hänen Sina Weibo-mikrobloginsa on suljettu useita kertoja. Hän on julkaissut useita kirjoja Kiinassa ja saanut Kiinan kirjallisuuspalkinnon (Peoples Literature Prize) vuonna 2010 teoksellaan The Missing Ingredient. Tämä on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa.


Suosittelemme myös: