Urbaani tantra

Carrellas, Barbara; Sprinkle, Annie; Kujala, Kia
Nimeke: Urbaani tantra
Alkuteos: Urban Tantra
Tekijät: Carrellas, Barbara (Kirjoittaja)
Sprinkle, Annie (Esipuheen kirjoittaja)
Kujala, Kia (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840461
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 9.11.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 9.11.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Urban Tantra
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 59.35 Seksologia
Nykyaikainen opas autuaalliseen seksiin

Suosittu seksivalmentaja Barbara Carrellas on radikaalisti nykyaikaistanut tantraharjoituksia tämän päivän eroottisiin seikkailuihin sopiviksi. Urbaanin tantran avulla opit moninkertaistamaan nautintosi ja avaamaan uudenlaisia läheisyyden ja seksuaalisen täyttymyksen huippuja.

Opas on herkullinen yhdistelmä eroottisia neuvoja ja syvällisiä henkisiä harjoituksia. Sen sivuilta löydät yli 100 helposti seurattavaa tekniikkaa orgastisen tilan saavuttamiseen yksin tai yhdessä kumppanin kanssa.

Oppaan harjoitusten avulla seksistä tulee pakollisen ja kiireisen suorittamisen sijaan intohimoinen ja rakastava elämäntapa. Harjoitukset sopivat kaikille sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai eroottisista kiinnostuksen kohteista riippumatta

Barbara Carrellas on kirjailija, taitelija, uudistaja, villitsijä ja mielipidevaikuttaja seksin, sukupuolen ja henkisyyden aloilla. Time Out/NY Magazine -aikakauslehti on valinnut Barbaran New Yorkin parhaaksi tantrisen seksin opettajaksi hänen ohjaamiensa Urban Tantra® -työpajojen ansiosta, ja hänet on palkittu Lifetime Achievement Award -tunnustuksella Lontoon Sexual Freedom Awards -seremoniassa vuonna 2016.


Suosittelemme myös: