Urbaani tantra — Pyhää seksiä 2000-luvulla

Carrellas, Barbara
Nimeke: Urbaani tantra — Pyhää seksiä 2000-luvulla
Alkuteos: Urban Tantra
Tekijät: Carrellas, Barbara (Kirjoittaja)
Sprinkle, Annie (Esipuheen kirjoittaja)
Kujala, Kia (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840461
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.11.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Urban Tantra
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 316
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Viisas Perhe
Kirjastoluokka: 59.35 Seksologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: seksuaalisuus, seksi, tantra, itämainen filosofia, seksuaalinen käyttäytyminen, erotiikka, hengitys, kosketus, tekniikat
Nykyaikainen opas autuaalliseen seksiin

Urbaani tantra esittelee tantrisia tekniikoita nykyaikaan sovellettuna. Tantra tähtää energian ja tietoisuuden kasvattamiseen ja laajentamiseen. Kirja esittelee samalla seksuaalisuuden henkisiä ja pyhiä puolia. Opit avaamaan ja aktivoimaan chakroja sekä lisäämään henkistä energiaasi. Tantrinen seksi voi tarjota paljon enemmän kuin pelkkää fyysistä nautintoa.

Kirja sisältää erilaisia hengitys- ja kosketustekniikoita, jotka parantavat fyysistä ja henkistä kykyä nauttia enemmän seksistä ja elämästä. Kosketus voi olla sekä kiihottavaa että parantavaa. Voit saada lisää nautintoa yksin tai yhdessä kumppanin (tai kumppanien) kanssa. Kirja opastaa myös soolotantraan sekä energiaorgasmeihin. Urbaani tantra auttaa tutkimaan seksuaalisuuden eri ulottuvuuksia ennakkoluulottomasti.

Kirjan harjoitukset avaavat ja kasvattavat elämänlaatua parantavaa seksuaali- ja elämänenergiaa. Harjoitukset sopivat tantrasta kiinnostuneille sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai eroottisista kiinnostuksen kohteista riippumatta.

Barbara Carrellas on kirjailija, taiteilija ja aktivisti seksin, sukupuolisuuden ja henkisyyden aloilla. Carrellas on valittu New Yorkin parhaaksi tantrisen seksin opettajaksi hänen ohjaamiensa Urban Tantra® -työpajojen ansiosta, ja hänet on palkittu Lifetime Achievement Award -tunnustuksella vuonna 2016.


Suosittelemme myös: