Uusi suhde — Rakkaus kypsässä iässä

Ruotsalainen, Paula; Falck, Elisabeth
Nimeke: Uusi suhde — Rakkaus kypsässä iässä
Tekijät: Ruotsalainen, Paula (Kirjoittaja)
Falck, Elisabeth (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840232
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 26.1.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 26.1.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Millaista on astua uuteen parisuhteeseen,
kun molemmilla on jo ikää ja monenlaista koettuna?

Miten rakentaa paras mahdollinen rakkaussuhde myöhemmässä vaiheessa elämää? Parisuhdealan ammattilaisten Elisabeth Falckin ja Paula Ruotsalaisen yhteistyönä syntynyt Uusi suhde - Rakkaus kypsässä iässä pohtii rakkautta keski-ikäisten ja sitä vanhempina rakastuneiden näkökulmista. Haastateltujen parien lisäksi äänensä saavat kuuluviin aikuiset lapset.

Kirja antaa ymmärrystä aikuisen parisuhteen erityisyydestä ja kannustaa keski-iän ylittäneitä uskaltautumaan avoimin mielin uuteen rakkauteen: edessä olevan ajan rajallisuuden tajuaminen tuo yhdessäoloon aivan uudenlaista syvyyttä, lempeyttä ja kiitollisuutta.

Teos sopii oivaksi tietolähteeksi aikuisessa parisuhteessa eläville ja siitä haaveileville sekä oppikirjaksi ihmissuhdealan ja seniorityön ammattilaisille.

Elisabeth Falck on pohjakoulutukseltaan teologi ja pappi. Hän on toiminut pari- ja perhepsykoterapeuttina, uusperheneuvojana ja työnohjaajana jo yli 20 vuotta.

Paula Ruotsalainen on perhepsykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti sekä työnohjaaja, ja hän on toiminut perheneuvojana yli 30 vuoden ajan. Hänellä on kokemusta kymmenien eroryhmien ohjaamisesta.


Suosittelemme myös: