Vahva elinvoima — Hanki lisää energiaa ja vastustuskykyä ja käännä biologista kelloa taaksepäin

Robbins, Tony; Diamandis, Peter H; Hariri, Robert
Nimeke: Vahva elinvoima — Hanki lisää energiaa ja vastustuskykyä ja käännä biologista kelloa taaksepäin
Alkuteos: Life Force
Tekijät: Robbins, Tony (Kirjoittaja)
Diamandis, Peter H (Kirjoittaja)
Hariri, Robert (Kirjoittaja)
Oksanen, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841314
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 26.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 26.8.2024
Hinta: 64,00 € (58,18 € alv 0 %)

Alkuteos: Life Force
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 768
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Haluaisitko saada käyttöösi samat työkalut ja teknologian, joita huippusuorittajat ja maailman parhaat urheilijat käyttävät? Entä jos voisit pysyä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkään?

Maailmankuulu valmentaja ja bisnestrategi Tony Robbins käy tässä kirjassa läpi tärkeimmät innovoijat, keksinnöt ja teknologiat, jotka parhaillaan aikaansaavat merkittäviä muutoksia terveyden ja lääketieteen saralla.

Robbinsin omasta paranemistarinasta alkusysäyksen saanut kirja kokoaa yhteen huippuasiantuntijoiden viimeisimpiä tutkimustuloksia, inspiroivia selviytymistarinoita sekä täsmälääketieteen uskomattomia edistysaskelia, joiden avulla voit pidentää elämääsi ja kohentaa sen laatua.

Vahva elinvoima on sinulle, joka haluat
• kasvattaa maksimisuorituskykyäsi
• nopeuttaa paranemista sekä edistää pitkäikäisyyttäsi
• pudottaa painoa terveellisesti ja lievittää vanhenemisen näkyviä merkkejä
• taistella uusilla keinoilla sairauksia vastaan.

”Uudessa kirjassaan Tony Robbins tuo meille tarjolle tärkeimmät resurssit, joiden avulla kuka hyvänsä voi säilyttää huipputason suorituskyvyn ja elää terveellistä ja entistä elinvoimaisempaa elämää.” - Cristiano Ronaldo

Tony Robbins on menestyskirjailija, yrittäjä ja hyväntekijä. Miltei 40 vuoden ajan miljoonat bisneksen kehittämisestä ja henkilökohtaisesta kehittymisestä kiinnostuneet ihmiset ovat saaneet nauttia Robbinsin yleisötilaisuuksien hauskasta tunnelmasta ja mullistavasta voimasta.

Peter H. Diamandis on yhdysvaltalainen lääkäri, futuristi, sarjayrittäjä ja menestyskirjailija. Hän perusti XPRIZE Foundationin luomaan keksijöille kannustimia innovoida ratkaisuja aikamme ongelmiin ja yhdessä kumppaneidensa kanssa yrityksen Fountain Life tarjoamaan eturivin diagnostiikka- ja hoitoratkaisuja pidempää ja terveempää elämää tavoitteleville.

Bob Hariri on ansioitunut yhdysvaltalainen kirurgi, biolääketieteilijä ja sarjayrittäjä. Hän on toiminut edelläkävijänä kantasolujen käytössä hengenvaarallisten sairauksien hoitoon, ja hänelle on myönnetty käänteentekevistä lääketieteellisistä löydöksistään useita merkittäviä innovaatiopalkintoja. Hän lukeutuu Fountain Lifen perustajiin.


Suosittelemme myös: