Vahva elinvoima — Hanki lisää energiaa ja vastustuskykyä ja käännä biologista kelloa taaksepäin

Robbins, Tony; Diamandis, Peter H; Hariri, Robert
Nimeke: Vahva elinvoima — Hanki lisää energiaa ja vastustuskykyä ja käännä biologista kelloa taaksepäin
Alkuteos: Life Force
Tekijät: Robbins, Tony (Kirjoittaja)
Diamandis, Peter H (Kirjoittaja)
Hariri, Robert (Kirjoittaja)
Oksanen, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841314
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 26.8.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 26.8.2024
Hinta: 64,00 € (58,18 € alv 0 %)

Alkuteos: Life Force
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 768
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Maksimoi terveytesi ja paranna elämänlaatuasi pysyvästi.

Vahva elinvoima osoittaa sinulle, miten voit herätä jokaiseen uuteen päivään entistä energisempänä ja vastustuskykyisempänä sekä oppia hidastamaan ikääntymistä.

Maailman johtava elämäntaidon ja bisneksen valmentaja Tony Robbins on kulkenut mullistavan matkan terveempään elämään. Vahva elinvoima kokoaa yhteen valtavan tietopaketin uusinta tutkimustietoa, innoittavia tarinoita ja täsmälääketieteen huikeita edistysaskelia.

Robbins tarjoaa motivoivaan ja innostavaan tapaansa käytännön neuvoja ja inspiroivia tarinoita eri elämänalueilla menestymisen tueksi. Saat opastusta muun muassa ihmissuhteisiin, uraan, terveyteen ja henkisyyteen liittyen. Teos on tarkoitettu niin huippu-urheilijoille, enemmän energiaa ja voimaa tahtoville arkipäivän sankareille kuin terveysongelmiinsa parannuskeinoja kaipaaville.

Tony Robbins on menestyskirjailija, yrittäjä ja hyväntekijä. Miltei 40 vuoden ajan miljoonat bisneksen kehittämisestä ja henkilökohtaisesta kehittymisestä kiinnostuneet ihmiset ovat saaneet nauttia Robbinsin yleisötilaisuuksien hauskasta tunnelmasta ja mullistavasta voimasta. Robbins on Yhdysvaltain johtava elämäntaidon ja bisneksen strategi. Viisas Elämä on julkaissut Robbinsin menestyskirjat Raha - Peli haltuun: 7 yksinkertaista askelta taloudelliseen vapauteen (2015) ja Rajaton voimasi - Tavoitteet ja onnistuminen (2021).


Suosittelemme myös: