Vahvasti läsnä — Sisäinen rohkeus, ulkoinen itsevarmuus

Cuddy, Amy
Nimeke: Vahvasti läsnä — Sisäinen rohkeus, ulkoinen itsevarmuus
Alkuteos: Presence: Bringing Your Boldest Self to Your Biggest Challenges
Tekijät: Cuddy, Amy (Kirjoittaja)
Utteström, Timo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841666
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.2.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: Presence: Bringing Your Boldest Self to Your Biggest Challenges
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 397
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varmuus, itseluottamus, itsensä toteuttaminen, itsetunto, ruumiinkieli, läsnäolo, esiintyminen, menestyminen, psykologiset tekijät
Haaveiletko olevasi rohkea ja itsevarma vaativissa tilanteissa? Kun pääset käsiksi omaan voimaasi, saavutat läsnäolon tilan, jossa vähitellen muunnat kehonkieltäsi, käytöstäsi ja ajattelutapaasi heijastamaan parhaita puoliasi. Kirjassaan Vahvasti läsnä - Sisäinen rohkeus, ulkoinen itsevarmuus Amy Cuddy neuvoo, miten opit olemaan läsnä elämäsi kaikkein haastavimmissa hetkissä. Läsnäolo on yhteyttä omiin todellisiin ajatuksiin, tunteisiin, arvoihin ja kykyihin sekä taitoon ilmaista ne luontevasti.

Todellinen läsnäolo tekee ihmisestä vetovoimaisen ja auttaa kohtaamaan haastavat tilanteet ilman hermoilua ja pelkoa. Läsnäolon tila voidaan saavuttaa tekemällä pieniä muutoksia kehonkieleemme ja näkökulmiimme. Kirja tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa, esimerkkitapauksia ja itseluottamusta lisääviä tekniikoita, kuten voima-asennot, jotka voivat tuoda avun muutamassa minuutissa.

Amy Cuddy on sosiaalipsykologi, kirjailija ja puhuja. Hän on valmistunut tohtoriksi Princetonin yliopistosta, jonka jälkeen hän toimi pitkään professorina Harvardissa. Cuddyn vuonna 2012 pitämä TED Talk on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista puheista. Hän on keskittynyt urallaan muun muassa läsnäoloon, kehonkieleen ja suoriutumiseen stressaavissa tilanteissa.


Suosittelemme myös: