Vaihdevuosien vallankumous — Aivojen hyvinvointi keski-iässä

Brizendine, Louann
Nimeke: Vaihdevuosien vallankumous — Aivojen hyvinvointi keski-iässä
Alkuteos: The Upgrade
Tekijät: Brizendine, Louann (Kirjoittaja)
Haavisto, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841758
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.2.2024
Hinta: 34,50 € (31,36 € alv 0 %)

Alkuteos: The Upgrade
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 368
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: aivot, terveys, vaihdevuodet, keski-ikä, keski-ikäiset, naiset, sukupuolierot, neurotieteet, neurobiologia, psykofysiologia, fysiologia, hormonit, psykologia, kognitio, muisti (kognitio), hyvinvointi
Tervetuloa elämäsi paremmalle puoliskolle!

Menestyskirjailija ja neuropsykiatri Louann Brizendine kertoo, miten naisen aivot kokevat keski-iässä käänteentekevän muutoksen parempaan. Kirja inspiroi ja ohjaa naisia vapauttamaan koko potentiaalinsa.

Vaihdevuosien vallankumous opastaa selviytymään esivaihdevuosien ja vaihdevuosien myrskyistä. Kirja sisältää toimivia, tieteelliseen tietoon perustuvia keinoja pitää huolta aivojen hyvinvoinnista koko loppuelämän.

Brizendinen viesti on vallankumouksellinen. Vaihdevuosina naisen aivot muuttuvat tavalla, joka tuo elämään uudenlaista voimaa, virkistävää selkeyttä ja aitoa merkityksellisyyden tunnetta. Kirjan intiimien tarinoiden kautta muodostuu hämmästyttävä tiekartta aivojen uuteen vaiheeseen ja sen uskomattomiin mahdollisuuksiin.

”Tämä on tärkeä kirja. Haluan kaikkien naisten lukevan tämän. Kunpa olisin saanut lukea tämän jo vuosia sitten!”
- Jane Fonda

Louann Brizendine (MD) on työskennellyt sekä Harvardin yliopiston että Kalifornian yliopiston (San Francisco) lääketieteellisissä tiedekunnissa. Jälkimmäisessä hän hoitaa “Lynne and Marc Benioff” -professuuria psykiatrian laitoksella. Hän on UCSF:n Women's Mood and Hormone Clinicin perustaja. Brizendine on julkaissut kaksi New York Times -myyntimenestystä: The Female Brain ja The Mail Brain -teokset.


Suosittelemme myös: