Vaikuttavin nainen olet sinä — Ota yleisösi haltuun ja myy osaamisesi

Fenet, Lydia
Nimeke: Vaikuttavin nainen olet sinä — Ota yleisösi haltuun ja myy osaamisesi
Alkuteos: The Most Powerful Woman in the Room Is You
Tekijät: Fenet, Lydia (Kirjoittaja)
Haavisto, Laura (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608901
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: The Most Powerful Woman in the Room Is You
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 291
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: liikenaiset, meklarit, menestyminen, liike-elämä, työelämä, osaaminen, markkinointi, urasuunnittelu, verkostoituminen, esiintymistaito, naiset, itsekasvatus, itsensä toteuttaminen, henkilöhistoria
Kirja naisille, jotka haluavat tulla kuulluiksi.

Christie'sin taidehuutokauppakamarin meklari Lydia Fenet tietää kokemuksesta, kuinka ratkaisevasti aitous ja kyky myydä vaikuttavat omaan elämään ja menestymiseen uralla.
Inspiroiva opas sisältää lukuisia esimerkkejä, oivalluksia ja neuvoja siitä, miten toteuttaa tavoitteensa, miten verkostoitua liike-elämässä ja neuvotella palkasta, miten hallita esiintymispelkoa ja hyödyntää omia vahvuuksiaan, ja miten lakata pyytelemästä anteeksi.
Fenetin ainutlaatuinen tarina välittää rohkaisevan viestin: kun opit taistelemaan sen puolesta, mitä haluat ja ansaitset, saat äänesi kuuluviin tilanteessa kuin tilanteessa.

Lydia Fenet on Christie'sin taidehuutokauppakamarin menestyneimpiä meklareita, joka on kerännyt kymmeniä miljoonia dollareita hyväntekeväisyysjärjestöille. Hän tietää kokemuksesta, kuinka ratkaisevasti aitous ja kyky myydä vaikuttavat omaan elämään ja menestymiseen uralla.


Suosittelemme myös: