Valoa lautasella — Parane puhtaalla ravinnolla

Aaltonen, Karita; Hakonen, Kaie
Nimeke: Valoa lautasella — Parane puhtaalla ravinnolla
Tekijät: Aaltonen, Karita (Kirjoittaja)
Hakonen, Kaie (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522608598
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ravinto, terveys, immuunijärjestelmä, ruokavaliot, erikoisruokavaliot, terveysvaikutukset, hyvinvointi, ruokaohjeet
Ruoka voi sairastuttaa, mutta se voi myös parantaa.

Puhtaalla ruualla on ollut tärkeä rooli kirjoittajien omissa, uskomattomissa parantumiskertomuksissa. Kirjan perustana ovat nuo kokemukset sekä parantavasta ruuasta tehdyt luotettavat tutkimukset.
Valoa lautasella on täynnä hoitavia, lempeitä ja rakkaudellisia ruokavinkkejä, joilla tehostat immuunipuolustusjärjestelmäsi toimintaa ja saat polttoainetta matkallesi kohti tervettä kehoa ja mieltä.
Parantava ruoka on ravitsevaa, maukasta ja kaunista. Puhtaat raaka-aineet, helpot ja herkulliset reseptit, mehut ja smoothiet sekä terveyden lähettiläiden omat suosikit, “noitajuomat” - löydät kaiken samojen kansien välissä.

Karita Aaltonen toipui parantumattomaksi uskotusta aivosyövästä, ja rohkaisee nyt kaikkia ottamaan vastuun terveydestään. Viisas Elämä julkaisi hänen koskettavan parantumiskertomuksensa Uskalla parantua vuonna 2017. Kaie Hakonen on värikkääseen ruokaan rakastunut reseptitaikuri ja ruokakirjailija.


Suosittelemme myös: