Valon vuosi — Tee unelmasi todeksi

Aaltonen Karita; Hakonen Kaie
Nimeke: Valon vuosi — Tee unelmasi todeksi
Tekijät: Aaltonen Karita (Kirjoittaja)
Hakonen Kaie (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840096
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 11.11.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 11.11.2021
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 180
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Oletko miettinyt, mitkä asiat sinua inspiroivat? Tämä työkirja on jokaiselle oman elämänsä kuningattarelle, joka haluaa rakastua elämään ja hyvinvoivaan tapaan elää sekä alkaa elää unelmiaan. On sinun vuorosi loistaa!

Valon vuosi auttaa sinua kirkastamaan omia unelmia ja saamaan hyvinvoinnista elämäntapa, josta ei ole enää paluuta vanhaan. Se antaa sinulle voimaa ja inspiraatiota lähteä askel askeleelta kohti omia unelmia ja näyttää sinulle, miten saat hyvinvoinnista elämäntavat. Pelkkien haikailujen sijaan voit vuorostaan hehkua, kuinka elämä todella tuntuu hyvältä, inspiroivalta ja upealta. Ei enää puskemista, vaan lempeyttä ja rakkautta itseä kohtaan.

Kirja jakautuu teemakokonaisuuksiin, kuten onnistumiseen johtaviin harjoitteisiin, kirjaan täytettäviin kirjoitustehtäviin ja unelmakarttaan sekä hengitys-, jooga- ja mielen voiman harjoitteisiin.

Karita Aaltonen on valmentaja, joogaopettaja ja ihmisten inspiroija. Hän suhtautuu työhönsä ja hyvinvointiin intohimoisesti sekä luennoi ja kouluttaa yrityksissä, tapahtumissa ja teemapäivillä.

Kaie Hakonen on kirjailija, kouluttaja, puhtaan terveellisen ravinnon lähettiläs, Mehun- ja Smoothien SM-voittaja, rentoutusohjaaja ja inspiroija.

Viisas Elämä on aiemmin jukaissut Karita Aaltosen ja Kaie Hakosen kirjan Valoa lautasella (2020), Sekä Karita Aaltosen kirjan Uskalla parantua (2017).


Suosittelemme myös: