Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä — Käytä kehosi viisautta

Minaya, Tiia
Nimeke: Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä — Käytä kehosi viisautta
Tekijät: Minaya, Tiia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841024
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 23.8.2023
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: jännittäminen, sosiaalisten tilanteiden pelko, itsehoito, rentoutus, tietoinen läsnäolo, mind and body, Rosen-menetelmä, TRE-menetelmä, itsensä hyväksyminen, tunteet, säätely, tunnetaidot, hengitys, traumat, stressi, neuropsykologia, harjoitukset
”On täysin mahdollista, että koko elämä muuttuu, kun hermosto palaa takaisin turvan tunteeseen.”

Viekö sosiaalinen jännittäminen liikaa energiaa elämässäsi? Tuntuuko, että arkipäivän tilanteiden aiheuttama jännitys vie voimat?

Jos mikään ei ole aiemmin auttanut jännittämiseen, on aika kääntää katse kohti viisasta kehoasi.

Tiia Minayan kirja Vapaudu sosiaalisesta jännittämisestä - Käytä kehosi viisautta opastaa selkeästi ja kannustavasti, miten kehon ja mielen yhteyttä vahvistamalla voimme päästä eroon elämäämme rajoittavasta sosiaalisesta ahdistuksesta. Sosiaalinen jännittäminen on usein aivojemme ja kehomme reaktio menneisyyden traumaattisiin kokemuksiin. Mielen ja kehon yhteistyöllä hermoston krooninen ylivireystila saadaan purettua. Viisas kehomme tietää jännityksemme juurisyyt ja antaa ratkaisut jännityksestä vapautumiseen.

Kirja tarjoaa vertaistukea jännittäjille ja konkreettisia työkaluja arkeen. Teoksen lohduttava sanoma antaa toivoa ja uskoa siihen, että jokainen voi kehonsa viisauden avulla tulla sinuiksi itsensä ja jännittämisensä kanssa. Mindfulness-harjoitukset, keholliset menetelmät, itsemyötätunto, tunnetaidot ja mielen muokkaus auttavat saavuttamaan rennomman elämän.

Tiia Minaya on ratkaisukeskeinen valmentaja, mindfulness- ja TRE-ohjaaja, joka luotsaa Hellä Mieli -yritystään. Hän järjestää suosittuja Jännittäjän verkkokursseja. Koulutustaustansa lisäksi Tiia ammentaa työhönsä omasta kokemuksestaan jännittäjänä.


Suosittelemme myös: