Varjeltu rakastaja

Ward, J.R.
Nimeke: Varjeltu rakastaja
Tekijät: Ward, J.R. (Kirjoittaja)
Sjövik, Maria (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522600295
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Basam Shakti, Mustan tikarin veljeskunt*
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 620
Tuoteryhmät: Muut
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kun yön varjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan kuuden vampyyrisoturin salainen veljesjoukkio.

Mustan tikarin veljeskunnan lojaali jäsen Phury on uhrautunut pitämään yllä veljeskunnan verilinjaa. Phuryn velvollisuus on siittää poikia ja tyttäriä pitämään vampyyrirodun perinteet elossa ja jotta tulevaisuudessakin sotureita riittäisi taistelemaan niitä vastaan, jotka haluavat tuhota vampyyrirodun.

Ensimmäinen partneri, Valittu Cormia, haluaa voittaa itselleen Phuryn kehon lisäksi myös tämän sydämen. Cormiaa vetää puoleensa uroksen kontolleen ottama jalo velvollisuus. Phury ei kuitenkaan ole koskaan sallinut itsensä antautua nautinnolle tai ilonpidolle, ja kun sota Harvennuskuntaa vastaan käy kiivaaksi ja murhenäytelmä uhkaa Veljeskuntaa, Phury joutuu valitsemaan rakkauden tai velvollisuuden.

Varjeltu rakastaja on Mustan tikarin veljeskunta -sarjan kuudes osa.

J. R. Ward, oikealta nimeltään Jessica Bird, on useasti The New York Timesin ja USA Todayn bestsellerlistojen kärjessä viihtynyt kirjailija, joka asuu Kentuckyn osavaltiossa Yhdysvalloissa aviomiehensä kanssa. Ward on oikeustieteen maisteri ja työskennellyt mm. suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä. Nykyään hän toimii täyspäiväisenä kirjailijana.


Suosittelemme myös: