Varjoista aamunkoittoon — Vapaudu traumoista ja anna itsesi kukoistaa

Swan, Teal
Nimeke: Varjoista aamunkoittoon — Vapaudu traumoista ja anna itsesi kukoistaa
Tekijät: Swan, Teal (Kirjoittaja)
Ruonansuu, Jutta (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522605580
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 317
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: traumat, selviytyminen, itsekasvatus, itsetunto, minä, hyväksyminen (psykologia), mind and body, henkinen hyvinvointi, elämäntaito-oppaat
Teal Swan eli lapsuutensa Utahin syrjäseuduilla, missä äärimmäinen herkkyys ja yliaistilliset kyvyt tekivät hänestä kummajaisen niin perheensä kuin yhteisönkin silmissä.

Kun Swan oli kuusivuotias, uskonnollisen kultin voimahahmo sai hänestä otteen, joka johti seksuaaliseen hyväksikäyttöön sekä fyysiseen ja henkiseen väkivaltaan. Yhdeksäntoistavuotiaana Swan onnistui vihdoin pakenemaan, mutta hänellä ei ollut mitään keinoja käsitellä kokemaansa syvää vihaa, itseinhoa ja arvottomuuden tunteita.

Varjoista aamunkoittoon on Teal Swanin tarina syvästä traumasta ja siitä selviytymisestä. Kirjassa esitellään runsaasti tekniikoita, joiden avulla itsensä hyväksymistä, rakastamista ja anteeksiantoa voi opetella päivä kerrallaan ja tehokkaasti.

Teal Swan on kansainvälisesti arvostettu henkinen opettaja. Hänet tunnetaan poikkeuksellisen voimakkaasta kyvystä nähdä, kuulla ja tuntea yliaistillisia asioita. Swanin mukaan äärimmäisestä kärsimyksestä voi toipua kokonaan, kunhan tekee työtä sen eteen.


Suosittelemme myös: