VAU! Ihastelun tiede

Sandberg, Katrin; Hammarkrantz, Sara; Mustavuori, Jaana-Mirjam
Nimeke: VAU! Ihastelun tiede
Alkuteos: Förundranseffekten
Tekijät: Sandberg, Katrin (Kirjoittaja)
Hammarkrantz, Sara (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840218
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 17.11.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 17.11.2021
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Vau! Kerrassaan upeaa! Niin on nimittäin tämäkin tieteelliseen tutkimukseen perustuva kirja, jonka luettuasi ymmärrät miksi ihastelu ja ihmettely on niin tärkeää.

Ihastelu on ainutlaatuinen tunne, joka antaa meille iloa ja onnea luoden syvää mielekkyyttä elämäämme. Tutkimukset ja testit ovat osoittaneet, että ihastelun tunteella on syvällinen ja kestävä vaikutus kehomme järjestelmään ja hyvinvointiin. Se vähentää stressiä ja tulehduksia sekä lisää läsnäolon taitoa, empaattisuutta ja jopa älykkyyttä.

Kirjailijat Katrin Sandberg ja Sara Hammarkrantz osoittavat, että tarvitsemme ihastelua nyt enemmän kuin koskaan, ja että kehomme ja mielemme kiittävät meitä siitä. Sandberg ja Hammarkrantz ovat lukeneet tieteellisiä artikkeleita, keskustelleet tutkimuksen pioneerien kanssa, haastatelleet psykologeja ja tutkijoita Yhdysvalloissa ja Euroopassa sekä tavanneet asialle omistautuneita ihmisiä.

Sara Hammarkrantz on omistautunut toimittaja ja kirjailija, jota ohjaa halu kertoa uusista ideoista terveyden, henkilökohtaisen kehityksen, johtajuuden ja tieteen aloilla. Hän on erikoistunut positiiviseen psykologiaan ja kirjoittanut aiheesta kirjan.

Katrin Sandberg ohjaa ihmisiä käyttämällä valmennusmalliaan, joka perustuu positiivisten tunteiden ja tilanteiden tunnistamiseen ihmisten elämäntarinoissa.


Suosittelemme myös: