Vau! Ihmettelyn tiede

Sandberg, Katrin; Hammarkrantz, Sara
Nimeke: Vau! Ihmettelyn tiede
Alkuteos: Förundranseffekten
Tekijät: Sandberg, Katrin (Kirjoittaja)
Hammarkrantz, Sara (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840218
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 10.12.2021
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Förundranseffekten
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 182
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämys, aistimukset, tietoinen läsnäolo, stressinhallinta, henkinen hyvinvointi, positiivisuus, itsekasvatus, elämäntaito
Vau! Kerrassaan upeaa! Tämän kirjan luettuasi ymmärrät, miksi ihmettely ja ihastelu on niin tärkeää.

Ihmettely on kuin automaattista mindfulnessia, joka tuo elämäämme iloa, onnea ja syvää mielekkyyttä. Ihmettely vähentää stressiä ja tulehduksia sekä lisää läsnäolon taitoa, luovuutta, empaattisuutta ja jopa älykkyyttä. Ihmettely on sitä, kun huomaat elämän pienet ja suuret ihmeet - kun sulaudut tähtitaivaan kauneuteen, haltioidut lempimusiikistasi, koet ahaa-elämyksen tai vaikutut jostain ihmisestä. Ihmettely on jotain, mikä saa mielesi laajenemaan.

VAU! Ihmettelyn tiede pureutuu uraauurtavaan ihmettelyä ja ihastelua käsittelevään tutkimukseen ja esittelee ihmettelyn ja ihastelun terveysvaikutukset. Kirjailijat Katrin Sandberg ja Sara Hammarkrantz ovat lukeneet tieteellisiä artikkeleita sekä haastatelleet eturivin tutkijoita ja psykologeja Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Heidän mukaansa tarvitsemme ihmettelyä nyt enemmän kuin koskaan ja kehomme ja mielemme kiittävät meitä siitä.

Sara Hammarkrantz on toimittaja ja kirjailija, jota ohjaa halu kertoa uusista ideoista terveyden, henkilökohtaisen kehityksen, johtajuuden ja tieteen aloilla. Hän on erikoistunut positiiviseen psykologiaan ja kirjoittanut aiheesta kirjan.

Katrin Sandberg ohjaa ihmisiä käyttämällä valmennusmalliaan, joka perustuu positiivisten tunteiden ja tilanteiden tunnistamiseen ihmisten elämäntarinoissa.


Suosittelemme myös: